Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ingenting att skriva

Hej fina <3

Allt bra? Igår när jag satte mig vid datorn så var jag helt tom. Oftast brukar det klia i fingrarna efter att få skriva men igår kände jag bara att ”nej jag har ingenting alls att säga”… Satt så himla länge och bara funderade på vad jag skulle skriva om och om det här var slutet för min bloggkarriär, haha 😉 Kände ju så för någon dag sedan också så det känns ju inte så bra. Nej, riktigt så illa är det nog inte men har det inte hänt något speciellt under en dag så kan det vara så svårt att finna inspiration. Sedan var mina tankar så himla långt bort igår på grund av lite olika anledningar. Jag har tänkt så himla mycket dom senaste dagarna och min hjärna är typ överfylld av graviditet, bebis, hustankar, ekonomi, semesterplaner..

Iallafall så hade vi en så himla mysig dag hos min mormor igår. Min lillasyster var också där. Jason busade loss med dom hela dagen och det är så skönt att få lite avlastning. Fick god mat och fika serverat och så hämtade F upp oss sen efter jobbet. När han kom så sprang Jason och kramade både sin gammelmormor och sin moster och sedan ställde han sig i hallen och vinkade. Även om han inte pratar så mycket än så är det så kul att se hur mycket han faktiskt förstår. Det känns som att han verkligen förstår det mesta nu och det märks också att han försöker prata hela tiden och svara med olika ljud osv. Vår älskling!

Vad gör ni idag? Har ni semester/sommarlov eller jobbar ni? Vi ska bara ta det lugnt nu under dagen har jag bestämt. Har inga exakta planer utan vi får se vad vi hittar på. Känns så skönt att det är helt ikväll iallafall och att vi får hem mannen ett par dagar. Önskar er en härlig dag, kram =)

17577834_10212435118814362_1825929441_n

Han och jag <3 Alltså ni anar inte hur mycket jag älskar denna lilla människa! Mer och mer för varje dag. Jag är så stolt över att få vara hans mamma.

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag är föräldraledig med lillan och nu har äntligen sambon semester 🙂 vi har hunnit med en helg i Fredrikshamn och Skagen hittills..
    Men jag och äldsta dottern åkte på världens förkylning så nu har vi mest tagit det lugnt..
    Ha en fin helg 🙂 ❤️

  2. Emma

    Hej, du kan alltid skriva ännu mer om recept eller tips på frukost, mellis eller liknande, både till vuxna och barn 😀 Det är alltid populärt att läsa tycker jag! Kram!

  3. Julia

    Hoppas du finner inspiration snart igen. Tycker om din blogg mycket 🙂
    Jag blev sjuk i onsdags genom en virusinfektion I halsen o nu idag har förkylningen satt sig på bihålorna vilket är smärtsamt.
    Så blir att vila o dricka mkt varmt under helgen o nästkommande vecka tills jag blir frisk igen.
    Ha en bra dag kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack <3 blir så glad!! <3 krya på dig massor. Typiskt att vara sjuk nu på sommaren <3 kram och hoppas helgen varit fin <3

  4. Johanna

    Kan du inte göra en uppdatering om Jasons utveckling? Tex vilka ord han kan, vad hans favorit sysselsättning är, vad han trotsar er med, om han lyssnar alla gånger ni säger ifrån eller om han bara skrattar och fortsätter osv 🙂 Ha en fortsatt trevlig dag kära Du! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish