Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Igår hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och mådde illa.. HELA dagen. Nej fy, det var inte alls en bra dag. Jason vaknade dessutom flera gånger mitt i natten och F var supertrött och likaså jag så det slutade med lite tjafs innan F till slut tog hela natten. Han fick sova en stund på morgonen innan jobbet iallafall men fy vad jobbigt det är när man inte får sova ordentligt och sovrutinerna rubbas. Jag tror att vi har för ljust i sovrummet och att Jason har svårt att förstå om det är dag eller natt. Här uppe i norr har vi ju sjukt ljusa nätter på sommaren också och det kan vara lite jobbigt på det viset.. Men snart blir det mörkare igen om nätterna som tur är.

– Fryspizza med massor av mozarella på.. Mmmm så gott! Det var det enda jag var sugen på igår kväll så det fick såklart bli gårdagens middag. Ingen av killarna klagade direkt heller, haha 😉 Det var supergott och vi hade inte ätit det på väldigt länge. Kom på nu att det var ett av mina cravings förra graviditeten så det är ju lite kul att suget kom tillbaka.

11225888-10206628305647662-1798945752-n

Haha kollade igenom lite bilder från förra graviditeten och hittade denna bild. Och gud så mycket pizza vi åt då! Måste ha varit supersugen på det. Hemgjord, köpt på pizzarestaurang och även fryst i butik. Minns inte att det var SÅ mycket pizza som åts =) Kul att se tillbaka. 

– Vi hade ganska mulet väder igår men det var så himla varmt. Vi flydde hem till Fs mamma (jag och Jason) och hängde på hennes gård hela dagen. Sedan sov jag tre timmar mitt på dagen tillsammans med Jason med och det räddade nog hela min dag. Hade verkligen fruktansvärt ont i huvudet, usch!

– Jag drömmer mig så ofta bort till huset men blir så himla stressad av tanken på det också. Tänk hur mycket som ska göras och så kommer vi att ha en nyfödd bebis. F kommer ju att vara hemma då iallafall och det är ju en trygghet. Äh, vi hinner. Rom byggdes inte på en dag och det är så man får försöka tänka. Jag är en person som vill ha allt gjort direkt bara så får försöka hejda mig lite.

Trots att dagarna går mycket upp och ner just nu (på grund av mitt mående, hormoner, Jasons humör, mycket att göra) så är jag så sjukt lycklig. Vi har så otroligt mycket fint framför oss och det finns i princip en morot till varje månad som gör att man tar sig igenom det mesta som känns jobbigt här och nu.

Såhär ser det ut för oss framöver: 

Augusti: Barcelona-resa för bara mig och F. Guuud så jag längtar efter att få vara barnfri nu och jag har faktiskt inte dåligt samvete alls över att lämna vår lilla son till farmor ett tag. Han har varit så krävande på senaste tiden och vi behöver verkligen få andas ut och vara lite mer än föräldrar. Vi har också rutinultraljud inbokat och då får vi förhoppningsvis reda på bebis kön och veta om Jason får en lillasyster eller lillebror.

September: Efter vår resa till Barca så dröjer det bara typ två veckor innan vi ger oss av igen men denna gången hela familjen. En skön vecka på OBC på Kreta väntar oss och det kommer att bli perfekt med att bara vila på hotellet, äta gott och inte göra många knop. Detta ser jag mest fram emot just nu faktiskt.

Oktober: Vår lillkille fyller TVÅ år! Galet vad tiden går.. Minns han ettårsdag som om det vore igår. Denna gång kommer vi nog bara bjuda över dom närmsta på fika då vi bor så himla litet. Och så får vi fira treårsdagen lite mer ordentligt i huset 2018.

November: Äntligen, äntligen levereras vårt efterlängtade hus!

Januari: Vi får träffa vårt andra barn!! Har redan så mycket tankar och frågor. Kommer den lilla att vara lik Jason eller inte? Hur stort kommer bebis att vara? Kommer bebis att vara 100% frisk? Hur kommer första tiden att vara och hur kommer Jason att vara som storebror? Ja, ni hör ju haha =)

Mars/april: Efter ett par månader i bebisbubblan får vi flytta in i vårt drömhus. Allt kommer att vara helt klart och vi har haft möjlighet att ta varenda tillval vi vill ha. Det kommer med andra ord verkligen vara huset med stort H för oss. Det känns nästan som att det kommer att bli första dagen på vårt nya liv i samma stund som vi kommer att få nycklarna.

14793688_10210884327085538_1296093333_n

Här fyllde vår lilla Jason ett år. Bästisen Adi var såklart med och firade =) Vill förresten tacka er alla för att ni hänger med oss på vår resa genom livet. Det är så kul att veta att flera av er har följt oss sedan vi bodde i Umeå och planerade flytt till GBG. Tack för att ni finns <3

Kommentarer

  1. Ella

    Skoj!! Vårt hur kommer med levereras i november!! Så spännande! Får man fråga vilket golv ni har valt?:)
    Ha det så bra! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så roligt!! 🙂 <3 kika i kategorin för huset här på bloggen så har jag lagt upp bild på det i något inlägg, kram <3

  2. Lyckorus.se

    Ville bara tipsa om att ikea har mörkläggningsgardiner för 300kr som verkligen gör susen för nattsuddande barn 🙂

    Glömmer av att kommentera mellan varven men vill passa på att säga att du inspirerar med din inställning, livsstil och syn på livet! Tack! 💗
    http://www.lyckorus.se

      1. Linn

        Vad är D för märke på den då? Nelly ha ju många menar jag. Försökte se innan om jag hittade den men gjorde inte det. Minns Du priset? Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Den är oftast väldigt bra men just nu inte på grund av lite olika anledningar vilket är jättetråkigt såklart. Egentligen ingenting alls jag vill prata om eller skriva om här på bloggen eller offentligt men nu när du frågade kan jag lika gärna svara. Kram fina <3

  3. Nelly

    Så kul och se era framgångar då man följt er sen flytten från Umeå till Gbg! Underbar blogg du har, den känns så personlig och nära alltså mer äkta. Kram på dig ❤️

  4. my

    Hoppas du ok. Jag blev psykiskt misshandlad av man som var full utan orsak. Hemsk upplevelse. Han måste vara kvinnohatare och hoppade på mej. Jag känner mej helt knäckt. Skulle du anmäla? Jag bad han sluta och han skrek kvinnor är hemska och sådana saker. Vilken farlig människa. Nej usch vilken hemsk upplevelse kram.

  5. Isabell

    Vad glad jag blir av att se att er fina familj har så mycket att se fram emot, jag unnar er verkligen det! Jag har läst din blogg sedan jag hittade dig på instagram när du var gravid med Jason och ser fram emot att fortsätta följa er resa! Kram <3

  6. Camilla Svensson

    Gör gärna ett inlägg om hur det går till när man ska bygga hus! Jag och min man funderar på om det är något för oss i framtiden, men är inte helt säkra på om vi har råd. Krävs det insats till exempel? =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Absolut, det kan jag göra 🙂 det krävs insats precis som när man köper lägenhet/hus 🙂 men kan berätta mer i eget inlägg, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish