Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon vänner!

Allt bra med er? Vi mår bra idag och har lite smått inplanerat idag. Just nu inväntar jag leveransen av två paket och jag hatar att man inte får veta exakt tid för när som ska komma. Sitter alltid på helspänn och väntar vid mobilen och dörren, haha..

Jag har faktiskt inte allt för mycket att skriva såhär på morgonen då det inte hände något speciellt igår. Vi var hemma och sedan hemma hos min svärmor ett tag.. Och så kom F hem på kvällen och tog över Jason helt så att jag fick vila massor. Var välbehövligt efter en intensiv dag med honom. Tog också en lång på kvällen och skämde bort mig själv lite extra med ansiktsmask och inpackning. Känner mig som en ny människa nu!

Önskar er en härlig dag, kram! =)

829e518953709a175439ce260816b148

Haha detta var sååå jag igår.. Nu när jag har i lite löshår så måste man ju verkligen torka håret efter dusch och det tar emot vissa gånger för att det tar sådan tid. Så jag planerar mina duschar noga och samlar mig innan 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish