Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Perfekt start på veckan

Hej fina <3

Hur mår ni? Det märks så tydligt att folk har semester nu. Det är inte alls lika hög aktivitet på sociala medier och det är SÅ bra tycker jag. Är ni bra på att stänga av allt det där med instagram, Facebook osv när ni är lediga? Jag har faktiskt blivit grym på det sedan jag slutade att blogga på helgerna. Det har varit ett toppen beslut för mig och jag är mycket mer utvilad när måndagen börjar komma än innan jag slutade. Låter kanske som en larvig sak men att vara uppkopplad dygnet runt, alla dagar gör att man blir påverkad mer än vad man kanske tror och vill.

Igår umgicks jag med fina Julia hemma hos henne. Vi gick på förskolan och i grundskolan tillsammans och nu är vi gravida samtidigt och ska flytta till samma område nu inom närmsta året. Hur kul!? =) Vi kommer att ta mycket barnvagnspromenader tillsammans nästa år! Det ser jag fram emot så mycket. Jag blev bjuden på så god grekisk sallad och så åt vi frukt och choklad efteråt. Det var ett tag sedan jag åt frukt nu så det var riktigt gott. Åt dock inte alls mycket med tanke på vad mitt blodsocker låg på sist… I slutet av veckan eller i början av nästa vecka ska jag gå förbi vårdcentralen och ta ett nytt prov som sagt.

Önskar er en fin dag, kram <3

19987620_10213502960989749_756995779_n19964717_10213502960869746_1885163992_n

Så gott! Och så himla mysigt att bara prata loss om bebistid, graviditet, husbygge och allt annat runt omkring! Jason sov som en stock i vagnen i typ tre timmar och sedan gick vi till lekparken med honom.

19988861_10213502960829745_1218765449_n

Mhm så gott! Denna choklad är min nya favorit. Från Marabou med både kola och nötter.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sophie

    Hej fina! Älskar era nya vloggar att ni gör en egen gravid vecka för vecka. Är så glad för eran skull! Stort Grattis! Tänkte fråga vad du använder för solskydds kräm? Jag är på jakt efter en bra. Tyvärr brände jag mig lite igår så fick lite panik att hitta en ☺️☀️Jag försöker också pausa så gott jag kan från instagram o Facebook, går sådär…men bättre på att stänga av FB än instagram. Stor Kram❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh, blir så glad!! <3 Tack <3 Vi använder en från LCC just nu men har också en från ACO 🙂 och Jason har ett som är från eco kosmetiks, kram fina!! <3

  2. Profilbild
    M

    Hej Gabriella!
    Den här kommentaren har egentligen inget med inlägget att göra, hoppas det är ok ändå 🙂 jag undrar hur det går för er med amningen? Jag ammar min flicka som är i Jasons ålder och hon vill amma HELA tiden och jag orkar inte..jag försöker begränsa till sovningarna och när jag kommer hem från jobbet men hon blir så galet arg och jag förstår henne såklart men jag vet inte hur jag ska förklara för henne att jag vill inte amma överallt, hela dagarna. Tycker det är svårt att veta hur mycket info dom små tar in 🙂 så det jag undrar är väl Hur ofta vill Jason amma och accepterar han om du säger nej ? Om han gör det så tar jag gärna emot lite tips ♡ / vet att vi inte träffats eller ens känner varandra men du har ett så fint sätt i sin blogg att det känns som att du är en kompis. Tack för en mysig blogg ☆

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! Vi ammar fortfarande och han skulle nog vilja amma mycket oftare än vad vi gör (trots att han inte är lika intresserad av att amma som förr) men jag är tydlig med att det även är på mina villkor för att jag ska orka med. Det tar ju mycket energi och kraft att amma. Jag är tydlig med att säga ”nej” när jag inte vill. Håller för brösten med händerna (för att visa honom att det är just ”nej”) och säger NEJ lugnt men bestämt. Han blir jättesur ibland och ibland accepterar han det direkt och går iväg och gör något annat eller kryper upp i min famn och bara gosar en stund. Jag brukar också ganska direkt efteråt erbjuda mellis och vatten bara för att han ibland är hungrig/törstig när han vill amma. Vi ammar en gång om dagen vissa dagar och vissa dagar inte alls. Så det är så himla olika beroende på om han vill och om jag vill 🙂 Jag hoppas på att sluta helt nu inom det närmsta men vi tar det lugnt och långsamt och han är inte lika intresserad av bröstet som han var förr. Stor kram fina du och lycka till!! Stå på dig med din dotter! Kan vara svårt i början och riktigt hjärtskärande när dom blir ledsna men gör man det några gånger så accepterar dom det till sist. Och tack för så snälla ord!! <3 blir så glad.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish