Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gravidyoga

Ni som följt mig ett tag vet att jag är en stressad person.. Stressar lätt upp mig för allt och ingenting, blir lätt orolig osv.. Nej, huva. Ni som är likadana vet hur det är. Jag lever med en man som är precis tvärtom. Han lever lite efter ”det löser sig” och ”det är lugnt”, Ibland kan jag nästan bli arg på honom för att han är så lugn och enligt mig ”obrydd”, haha..

Efter att jag hade stressat upp mig själv rejält i fredags (ni vet när jag fick veta hur högt blodsocker jag hade) så kände jag att jag verkligen måste lära mig att slappna av. Det är extra svårt nu när jag är gravid. Jag tänker mycket just nu, oroar mig mycket, känner mig otillräcklig vissa dagar (då jag mår illa och är trött och Jason är krävande) och har hormoner ööööverallt känns det som. Bokade därav in mig på gravidyoga. Jag tror att det blir bra för mig. Att åtta söndagar i rad bara få fokusera på mig för en stund och komma ut hemifrån ensam utan barn och utan att träffa en vän eller så. Bara vara jag och bara vara. Få fokusera på min kropp och andas ut. Det är så värt att investera i sitt välmående och jag längtar verkligen tills yogan drar igång senare i höst =)

12506495_10208397321471952_2015769120_n

En bebis-Jason <3 Hur söt är inte denna dräkt? Tror dock tyvärr att vi har sålt den men hittar säker någon liknande till bebis nummer två.

Kommentarer

  1. Anna Sabina

    Känner verkligen igen mig! Var värre under min graviditet också. Jag började köra lite enklare gravidyoga hemma varje dag, startade alltid dagen med det och det hjälpte mig sååå mycket! I början var det sjukt tråkigt haha, men gav mig f*n på att fortsätta. Lärde mig slappna av och att andas, vilket underlättade förlossningen och hade lättare för att slappna av under dagarna 🙂 är så glad att jag gjorde det! Har fortsatt nu efter graviditeten också, älskar det! Blir kul att höra sen vad du tycker! 😀 ta hand om dig och din fina familj! Stor Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gud så kul att höra 🙂 kan tänka mig att jag kommer att tänka samma sak i början men att det lönar sig att fortsätta, kram <3 och tack detsamma 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish