Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inredningsinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer lite inredningstips fredagen till ära =) Jag spanar ju just nu soffor som ni vet så här kommer några favoriter just nu. =)

Kommentarer

  1. Marielle

    Jag förstår din oro. Med mitt andra barn fick jag graviddiabetes, som en blixt från klar himmel fick jag börja med insulin och ta blodsockret själv hemma flera gånger per dag.Fick gå på tillväxtultraljud varannan vecka.Första dagarna var jag jätteledsen och orolig men sen bestämde jag mig för att göra det bästa av det, Äta hälsosamt och en promenad varje dag, det finns en risk för att få stora barn när man har diabetes men 11 dgr efter BF kom min 3200 g lilla tjej.Vi har så bra sjukvård i Sverige så jag såg det från den positiva sidan att vi fick se vår tjej flera gånger med UL och direkt hon var född försvann diabetesen, även om jag har en högre risk för diabetes i framtiden.
    Ta det bara lugnt och oroa dig inte 😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Underbart att höra <3 så himla skönt att det kan gå bra iallafall. Det är betryggande att läsa. Vill bara få konstaterat att jag har det i så fall så att det inte händer något med den lilla. Kram 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish