Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och god morgon fina!

Veckorna bara flyger förbi och nu går vi in i slutet av ännu en vecka. Ärligt talat så känns det skönt med tanke på att vi ändå har dåligt väder och med ännu större tanke på att vi inväntar hus och bebis nummer två =) Jag har svårt att njuta av nuet just nu, är så förväntansfull över allt som komma skall. Ska försöka bli bättre på att stanna upp och se det fina här och nu med. Vill helst av allt bara pyssla på i huset med inredning och trädgård, gosa med bebis och se hur Jason kommer att bli som storebror.. Har ni tips på hur man lever här och nu trots att man har mycket roligt att längta efter? Dela gärna med er i så fall!

Igår drack jag alldeles för mycket kaffe. Fick hjärtklappning och var helt snurrig mot kvällen. Fy! En kopp om dagen är absolut max för mig men ibland glömmer jag bort det. Annars hade vi en så himla fin dag med våra vänner. Barnen busade runt i vanlig ordning och vi åt gott, pratade om allt mellan himmel och jord och bara var. En så bra onsdag! Efter att F hade slutat hämtade han upp oss och så åkte vi hem, åt sen middag när Jason hade somnat för natten och städade lite smått hemma.

Idag ska det vara lite varmare ute och vi ska försöka oss på en utflykt med barnen. Vi hänger med Tove och Adi idag igen och det ser vi så himla mycket fram emot.

Önskar er en fin dag! Kram <3

19758449_10213448568589973_646536376_n

Efter att jag hade fått fina naglar igen igår så inväntade jag Tove på Espresso House. Blev sååå sugen på deras frukost så satt och åt för mig själv medan Jason sov i vagnen. När hon kom köpte hon också en latte och så fikade vi tillsammans =) 

19873633_10213448568629974_329654339_n

Vi tog en lång och härlig promenad med vagnarna och på eftermiddagen städade vi också ur våra vagnar medan barnen såg på film. SÅ skönt att hålla vagnen ren och fräsch! Det samlas ju en del kladd, smulor och annat spännande i den ganska snabbt så det gäller att underhålla den. Vi dammsög igenom allt och torkade sedan med våtservetter. 

19866592_10213448568549972_1302981451_n

Lyxade även till det med lunch ute. Blev pizza, så gott!

19873761_10213448568229964_1198326268_n

Barnen rymde iväg från oss vid ett tillfälle (dom är så jäkla snabba) och när vi kom ikapp så hade dom klättrat upp på var sin stol och börjat spela ett parti schack.. HAHA! Alltså vi skrattade ihjäl oss när vi fann dom såhär.. Älskade ungar! 

19858423_10213448567629949_1773669044_n

Mysa i mammas famn när man är supertrött. ”Kan du inte ta en snabb bild när han ligger och myser med magen!?” ropade jag snabbt på F. Man får försöka föreviga dom små ögonblicken som han vill vara nära och gosa sådär..

Kommentarer

  1. Matilda

    När jag var gravid försökte jag låta bli att räkna ner till BF. Jag såg till att ha någon liten grej att se fram emot varje vecka eller varannan så jag kunde räkna ner dagarna till det istället. Så BF hann jag aldrig få med i nedräkning eftersom han valde att komma 4 veckor tidigare. Vilket inte gjorde något alls 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Verkligen jättebra att göra så 🙂 väldigt lätt att man fastnar på BF annars och blir så besviken när bebisen inte kommer då! Kram <3

  2. E

    Hej! Helt off topic, men jag vet att ni har mycket Mateus porslin och jag har börjat samla på det sedan min student. Min fråga är helt enkelt om du skulle kunna skriva lite mer detaljerat om det, vilken storlek ni har på tallrikarna, vilka serier och färger ni har samt vilken storlek ni använder till vad? Är lite kluven själv på vilka mått jag vill ha som mattallrik osv så skulle uppskatta att få höra hur ni valt att göra!

  3. Tess

    Åh, vi är lite i samma sits med all väntan. Vi har ju också både bebis och hus på gång. Lite mindre väntan på bebis även om 2 månader känns som en evighet just nu. Vi har ännu inte får leveransdatum på huset men det kommer väl så fort semestern är slut, vi tippar på november typ. Jag har också svårt att vara i nuet, vill bara sätta igång med alla förberedelser och planeringar men det är lite tidigt än. I helgen blir det iallafall lite att sätta igång med när vi ska skaffa flyttkartonger och börja packa inför visning. Vi har precis som ni fått en hyresrätt att bo i till huset är klart. Jag tror det blir ett bra tidsfördriv i all väntan, att vi får ta tag i något och fokusera på det. Det är väl mitt bästa tips för att vara i nuet, att fylla nuet med aktiviteter av olika slag. Nåt man tycker är roligt och bara njuta av det.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det! Det är jobbigt med längtan när det börjar dra ihop sig också. Då är man ju så nära på något vis. Tack för att du delade med dig <3 det är precis det jag försöker göra varje dag 🙂 bara hitta på roliga saker och njuta, kram <3

  4. Julia

    Jag är otroligt stressad just nu över allt som har med den kommande flytten som kommer ske 1:a augusti. Jag har problem med båda mina händer och har handledsskydd på båda händerna som gör att jag knappt kan hålla i vissa saker ibland, kan inte bära tungt, svårt att packa lådor osv.
    Men! Jag brukar sätta mig i soffan/sängen varje dag i ca 30 min, lyssna på musik o försöker bara ta det lugnt, andas lugnt o slappna av. Tänka igenom dagen och fundera på vad som har varit bra denna dag osv.

    Ibland kan det vara bra att bara sitta i en soffa o ta det lugnt, det är så jag känner att jag kan ta vara på stunden osv. Vet inte om det hjälpte dig något men så är det jag gör 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det <3 skönt att du hittat något som funkar för dig. Kram och tack för tips och pepp <3

  5. Linnea

    Åh kaffe <3 vågar du dricka det som gravid? Jag vågar inte på grund av missfallsrisken men njuter såå mycket av doften varje morgon. Kanske ska unna mig en kopp ändå. Är så svårt att veta var man ska dra gränsen som gravid och vad man vågar äta och dricka,

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det gör jag 🙂 <3 tror inte det är någon fara i små mängder. Jag äter och dricker precis som innan jag blev gravid. Låter bli alkohol bara och opastöriserade ostar, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish