Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tråkigt väder..

Hej finisar!

Allt bra? Alltså gud vilket tråkigt väder vi har här i Umeå… Det bara regnar och är lite för kallt för att vara sommar, haha.. När ska det vända? Kommer det ens att vända? Jag tror typ inte det.. Nej fy! Så himla tråkigt verkligen. Men vi håller tummarna för att vi ska få några varma dagar till.

Igår mötte jag upp fina Josefine och hennes söta son och lunchade. Vi åt jättegoda pizzor och pratade om graviditet och bebistid. Det var så himla mysigt! Hennes son är typ exakt ett år yngre än Jason och jag tyckte att han var sååå liten och gó medan hon tycker att han börjar bli stor =) Mitt bebissug blev ännu större när jag fick se en så söt bebis iallafall och gud vad jag längtar efter den lilla i magen nu! Vet att det är sex månader kvar men det kommer nog att gå fort! Efter lunchen hängde vi lite på biblioteket och tog sedan en långpromenad hem till henne. F jobbar i samma område så jag passade på att ta en sväng i alla butiker och kika på bebiskläder innan han slutade.. Alltså ååååh så mycket smått det finns.. Kan inte förstå att dom är sådär små när dom är nyfödda. Det är helt fantastiskt. Jag har på något vis hela tiden gått runt och tänkt att jag ska få ett barn som är typ lika stort som Jason är idag (fråga mig inte varför, haha) men blir påmind lite då och då om att det faktiskt är en liten miniplutt som ska komma till oss. Det är så stort och spännande.. Åh! Vi längtar så..

Nu väntar nagelfix på salong och sedan ska vi umgås med Tove och Adi. Vi får se vad vi hittar på men det är ju alltid lika roligt att vara med dom oavsett vad vi gör! =)

Önskar er en fin dag! Kram!

19858696_10213438602260821_436030063_n

Dom goda pizzorna såg ut såhär, mhm!

Kommentarer

  1. Miirox

    Asså åååååh bebiiiiis man blir typ besatt av bebisar när man har barn sj!!! Vilken mysig tid ni har framför er!

  2. Agnes

    Hej! Vill bara säga att du är såååå sjukt inspirerande! Alltså shit vilken power Du har, grym är du!! Du anar inte hur mycket jag ser upp till dig, VÄRLDENS.BÄSTA.BLOGG!!!! Har följt dig sedan du var tidigt in i grav. Med Jason, och alltså shit, klickar in här varenda dag och det finns typ inget bättre än att läsa din blogg! WOW WOW WOW vad du är grym på allt du gör! Beundrar och ser upp till dig till 1000 om inte ännu mer. Sjukt vilket fint liv ni har skapat tillsammans, eran lilla familj, och jag är SÅ glad att vi får en inblick i det, nästan dagligen! Även fast jag bara är 14 år så längtar jag till ”familjelivet” och du är en så.så.så bra mamma, vän och fru alla dagar i veckan! Önskar er verkligen ALLT gott framöver! För wow vad grym du är och tror att många fler än mig känner att du är en riktig förebild som vågar prata om mycket, och inte enbart bygga upp ett ”rosa fluffigt moln”. Keep up the good work säger jag bara du fina, jordnära och begåvade människa!

  3. Ida Sandberg

    åh, vi har också sånt himla tråkigt väder här i Gävle 🙁 tror vi har haft TVÅ sommardagar totalt alltså. har snart gett upp hoppet om sommaren haha! det måste vara SÅ mysigt att umgås och ha bebis snack när man vet att det snart kommer en liten 🙂 längtar tills det är vår tur..! ♡

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men huvva.. Låter lite som här i Umeå! <3 Ja, det är ju verkligen det. Förstår dig! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish