Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej finisar och god morgon!

Allt bra med er? Vi mår toppen och idag ska vi möta upp en gammal vän och hennes son på stan. Ska bli så mysigt! Det är kul att fler och fler av mina vänner börjar bli gravida eller planera graviditet. Och så är det ju så himla roligt att ta upp kontakten med gamla vänner som man inte har pratat med på länge och nästan bli ”vänner på nytt” eller vad man ska säga =)

Igår var jag och Jason hemma hos Fs mamma och umgicks med henne och hans syster innan dom båda ska resa iväg. Blev bortskämd med god mat och lite barnvakt till Jason och när F slutade jobba kom även han dit och umgicks med oss. Jason somnade i bilen på väg hem och F drog till gymmet medan jag åt chips i soffan och jobbade ikapp med bloggen.

Nu ska vi göra dag här hemma! Ha en fin tisdag!

19755893_10213409081362817_430567307_n

Craving just nu: Bara potatissallad! Hemmagjord.. Med rödlök och fetaost och oliver. Kan äta hur mycket som helst och det måste vara färskpotatis! =)

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är bara dom grönsakerna du ser + lite olivolja, salt och peppar. Blir jättegott och enkelt och det är så fräscht. Tänk dig att du gör en grekisk sallad och slänger i färskpotatis med! Kram <3

  1. Matilda

    Det är så kul . Jag är i vecka 13 med och har bf 9 januari så kul att vi bara är någon dag emellan 😊😊extra roligt att följa då . Det är mitt andra barn med.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish