Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej fina vänner!

Allt bra med er? Vi mår jättebra och har haft en härlig helg. Här kommer en status och jag önskar er världens bästa start på veckan! Kram <3

Graviditeten: Illamåendet var hemskt under söndagen men bättre under fredagen och lördagen. Idag känns det också helt okej faktiskt. Jag håller tummarna för att det ska gå mot det bättre nu och snart är vi ju inne i vecka 12 och då kanske, kanske, kanske det avtar. Jag har fortfarande hemskt humörsvängningar och jag och F satte oss faktiskt ner (okej jag låg redan i sängen för mådde så illa, haha) under söndagen och pratade igenom allt lite. Vi har missat att prata ganska mycket på senaste och då blir det missförstånd. Jag har inte känt mig förstådd och han känner att han gör det han kan för att förstå mig och där har vi krockat lite. Men nu så! Vi har alltid varit bra på att bråka ut och prata ut så jag tror att vi har hittat varandras förståelse igen.

Husbygget: Vi kollar mycket på uppfarter och trädgård just nu. Planerar hur vi vill ha altan och liknande. Det är lite tidigt att göra det än kanske men vi vill komma igång redan samma år som vi flyttar in och då kan man lika gärna börja bolla lite tankar. Finns ju så mycket olika alternativ på hur man kan göra. Såg här om dagen (på instagram) att det också finns möjlighet att måla/lasera altanen med en ljusgrå färg och det tycker jag känns bättre än att ha den där vanliga ”träfärgen”. Såg också att vissa väljer bort altan helt och kör på enbart ”plattor” som dom lägger nästan som ett golv över gräset. Skitsnyggt! Jag är inte alls insatt i detta eller hur det funkar men det är helt klart något vi ska kika närmre på =) Det är en helt ny värld för oss båda men roligt är det!

I fredags: I fredags somnade jag och Jason precis innan F kom hem från jobbet vilket resulterade i att Jason ville vara vaken ganska länge den kvällen. Vi tog med oss hink och spade och gick till lekparken en stund hela familjen. Var så mysigt att bara hänga där i kvällssolen. Jag vilade lite på bänken (det är ju alltid jag som jagar runt honom i parken på vardagarna ;)) och F fick springa runt med Jason. Älskar att se dom två tillsammans.

I veckan: Jag och Jason åker ner till Stockholm och LOPPI igen på onsdag. Vi ska göra om lite på min blogg och det känns superspännande. Jag har jobbat ihop med Stina +några till på ett större projekt under ett par månader nu och nu ska vi äntligen visa upp slutresultatet. Ni ska få veta allt nu i veckan såklart! Annars har vi inte så mycket planer än och det är skönt.

Gravid vecka för vecka: På youtube-fronten är det dött för oss. Vi har helt enkelt inte haft tid. Jag är inte snabb eller särskilt duktig på att redigera så när vi väl filmar en videoblogg så tar det säkert minst tre timmar för mig att klippa den och jag har inte hunnit eller haft så mycket ork. Vi ska försöka komma igång igen snart och vi tänkte ge oss på någon form av ”gravid vecka för vecka” fast på vår egna kanal. Vad tror ni om det? Följde ni oss när vi var med där under förra graviditeten? Jag tycker själv att det är superkul att följa andra gravida i rörligt format så jag tror det kan bli kul! =)

Ytligt: I helgen har jag varit hos frisören och fått en ny lite mörkare färg. Ska visa bilder senare men jag blev så himla nöjd verkligen.

19369764_10213258851967176_1576338300_n19389389_10213258851727170_1476972235_n19369635_10213258851687169_1858829786_n

19357761_10213258850967151_117699898_n

Bilder från fredagen =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Ett annat tips är betong, som man sedan lägger mall över. Ser ut som plattor men är mer hållbart och blir inger ogräs!

  2. Profilbild
    Stina

    Hoppas verkligen ni orkar med att filma ”gravid vecka för vecka”! Såg er förra graviditet där, så roligt!
    All lycka i graviditeten! Kram

  3. Profilbild
    Johanna

    En varning för uteklinkers/sten, blir sviiinhalt på vintern av frost och snö😩 Trall får inte inte heller målas direkt då virket måste torka till när det kommer från fabriken. Men bygg altan en sommar och måla året efter, eller året efter det beroende på om virket är torrt😌

  4. Profilbild
    Alexandra

    Håller tummarna för att du slipper illamåendet snart! Vet hur jobbigt det är..
    Är gravid i vecka 18 och kräks fortfarande massor 😥 Kram!

  5. Profilbild
    blouseys - IDA SANDBERG

    det skulle vara SUPERKUL med ”vecka för vecka” igen 🙂 tycker ni att det blir stressigt kanske ni kan göra en ”månad för månad” istället, så får ni mer tid på er att filma, klippa osv! tycker att era vloggar är så himla mysiga att titta på 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish