Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tankar just nu

– Idag hämtar vi hem vår nya vagn! Lycka! Ska berätta mer om det sedan men jag är så taggad och glad. Äntligen, äntligen, äntligen slipper jag rulla min vagn på bakhjulen och får en fungerande vagn som kommer att funka i längden och även med framtida syskon.

– Förskoleplats fick vi redan till hösten men på fel ställe och i fel byggnad.. Så vi tackade nej och avvaktar lite till. Det var inte meningen just nu helt enkelt.

– Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle beställa böcker till Jason? Nu är det gjort och det blev 10 stycken nya och härliga böcker. Ska visa er sen vad jag klickade hem. Jag älskar böcker och kommer ihåg hur roligt jag tyckte att det var att läsa som liten. Jag började läsa själv väldigt tidigt också.. Tror jag var typ tre eller fyra år när jag kunde bokstäverna och lyckades både skriva och läsa någon rad. När jag var ännu mindre brukade jag sitta och ”läsa” för min golden retriever och han lyssnade nyfiket på alla böcker gång på gång. Våra hundar idag hade aldrig suttit still så länge, haha.. 😉 Men det är något speciellt med just den rasen tror jag. Dom är så stora, snälla, fina och förstående. Våra hundar är ju också fina och snälla men har absolut inte det lugnet.

– Illamående.. Från att ha varit värst på morgonen och dagarna så slår det nu till på kvällarna. Alltså VARFÖR JAG!? Fick en fråga om jag inte tycker att det är jobbigt att spy bland folk och nej jag tycker inte det längre.. Sedan hinner jag oftast springa iväg en bit också om det skulle hända. Spyr jag mycket så håller jag mig dock helst inne och går inte ut alls. Illamåendet har som sagt blivit bättre men är långt ifrån helt bra.

– Hotell i Barcelona.. Hjälp oss! Var ska vi bo? Vi vill lyxa till det lite och har kikat på hotell W och Grand Hotel Central men jag vet att det finns sjukt mycket andra bra alternativ med. Så tipsa gärna om ni vet! Vi vill bo fint och bra just för att det blir vår sista barnfria resa på vääääldigt länge mest troligt. Och så får vi fira vår bröllopsdag lite i efterskott med tänker vi =) Vi ska dit i augusti. Är det billigast och bäst att boka rummet på plats eller i förväg? Berätta allt ni vet så blir jag glad!

– Jag som avskyr fil i vanliga fall är jättesugen på jordgubbsfil! Köpte det igår och mhm vad gott det är, haha..

– Igår när vi var på ICA så hittade vi en bok som heter ”Jason flyttar”. Hur kul!? Tyckte att det var lite lagom passande nu när vi faktiskt också precis har flyttat. Den låg inne på barnpysselhörnan. Kul sammanträffande!

19198218_10213213002700973_1113784161_n

Kommentarer

  1. Lovisa - mamma till Isolde

    Om du besöker vårdcentralen eller mvc kan du få lergigan comp utskrivet. Inte läst om du testat det eller ej men flaggar ändå för att det finns, en av de få sakerna man får ta. Det tog inte bort mitt illamående men lindrade lite och stoppade kräkningarna. Det är kämpigt att må som du gör ❤️ Hoppas att det blir bättre snart! Stor kram!

  2. Charlotta

    Skaffa postafen!! Den hjälper mot illamående, har ätit det alla mina tre graviditeter i mellan vecka 8-14. Tack vare den kunde jag vara en fungerande människa

  3. M

    Det där med jordgubbsfil, är exakt samma för mig! Gillar inte fil i vanliga fall, men nu är det de jag lever på typ! Stackars dig som spyr så mycket.. jag har kräkts en gång hittills, men mår sååå illa, framför allt mellan ca 6-10 och sen 17-läggdags! Sover sjut mycket med, min sambo hon är dock helt fantastisk och stöttar och hjälper mig! Skönt! V. 10+0 idag enligt BM, v.10+1 enligt Preglife appen. Så kul att följa dig och din graviditet! Kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men vad roligt!! 🙂 Kul att det är samma för dig! 🙂 Underbart att ha det så <3 det är så viktigt tycker jag! KRAM och grattis!! <3

  4. Louise

    Hej! Skickat ett mail till dig och frågat vart er trådkorg ni har i vardagsrummet med filtar i kommer ifrån?
    Älskar din blogg och insta <3

  5. Ella

    Vi brukar bo på Royal Ramblas när vi är i Barcelona. Inget lyxhotell, tror det är 4 st stjärnigt.. Det ligger väldigt centralt. Alldeles vid Plaza Catalunya. Även kort promenadavstånd till hamnen.

  6. Emma

    Åh vad spännande med vagnen! Får vi se den snart?
    Är själv gravid som du säkert vet vid detta laget då jag skriver nästan jämt haha!
    Men är så såld på vagnar och tycker det är så himla kul ! 😀😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, ska visa strax 🙂 I KNOW 😀 <3 känner såklart igen dig! Ja, det är kul med allt babyrelaterat när man är gravid eller har en liten 😉 KRAM <3

  7. Ellen

    Grand hotel ser mkt finare ut på bilderna än i verkligheten, takterassen med pool är liten och känns ganska sketen faktiskt. Då är W mycket bättre plus att det ligger på stranden, deras pool och bar är SÅ mkt bättre. Annars Arts hotel ligger på andra sidan stranden och är mer lugnt än W. Annars finns det ju mindre boutiqe hotel också som är bra. Boka definitivt asap för Aug är högsäsong och tilloch med nu kan ni vara lite sent ute.. Hoppas ni kommer trivas i min stad!

  8. Tove Evensen

    Jag har följt din blogg länge nu. Jag bloggar själv om nästan exakt samma saker som du. Mammalivet och har gjort de i många år. Men nu har jag kommit till en punkt dör jag funderar på att sluta blogga. Någon gång under denna tid som bloggare måste väl du också känt så? Att sluta blogga? Har du några tips på hur jag ska få bort känslan? Hur har du gjort? Kram 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 ja, det har jag känt flera gånger men då det för mig är hela min inkomst så är det inget alternativ just nu 🙂 <3 tycker att du ska tillåta dig själv att ha en bloggpaus och så får bloggsuget komma tillbaka sen när det kommer <3 pressa inte fram något, kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish