Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Beställde igår..

Kunde inte låta bli denna.. Suttit och kollat på den och känt att den är för dyr men det är ju trots allt ett sådant där gosedjur som är SÅ fint och som man kan ärva vidare generation efter generation. Tycker att den ser så snäll och rar ut, haha.. Älskar sådana gosedjur och älskar tyget på den. Har ett par gosedjur från Maileg sedan tidigare och dom har så fin kvalitet i materialet och är så fina.

13439

Och så tipsade ju några av er om långkjolar igår så det slutade med att jag klickade hem denna då det var exakt det jag sökte. Tack för alla tips allihop! Visst är den snygg!?

dzz79437_black_xl_2

Kommentarer

  1. Josefin

    Åhh vilken söt nalle! 😍 men kjolen alltså wow vart köpte du den? 😊 jag är i v 24 imorgon undra om en sådan kjol hade passat mig bra nu eller om magen är ivägen haha. Får fundera på det ett tag. Kram ❤

  2. Ida

    Hej jag vill inte vara elak på något sätt men jag har något jag vill ”klaga” på! Jag tycker det är tråkigt att du inte uppdaterar bloggen på helgerna längre. Jag FÖRSTÅR att du inte kan och att du kanske helt enkelt inte vill eftersom du prioriterar familjen och ledigt från sociala medier. Och du gör ju som du vill, men jag får ju tycka som jaga vill och det är bara det jag vill få fram att det är lite synd att det är ett glapp mellan fredag-måndag. Om de är fler bloggare som jag så så tycker jag att det är synd och att man i alla fall kan tidsinställa ett inlägg per dag. Det kan vara ett citat eller vad som helst som får bloggen att rulla på även om du valt att ta ledigt. NU låter det som att jag inte har något liv och då får man väl tro det. Jag gillar din blogg och följer den och tycker det är lite synd att man driver en blogg (som säker fler än jag klickar in sig på helgerna på) och så är det helt dött. Det är lite professionellt. Missförstå mig inte nu, du gör ju som du vill, men berätta gärna för läsarna att det här är en blogg som håller tyst på helgerna. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har skrivit att jag inte ska blogga på helgerna i något inlägg 🙂 du kanske har missat det. Förstår dig absolut men då sociala medier är mitt jobb så är det skönt även för mig att få koppla bort helt i ett par dagar och ha helg.Iallafall med tanke på hur mitt liv ser ut just nu. Att tidsinställa fler inlägg till helgen ger mig otroligt mycket extrajobb någon annan kväll i veckan och den tiden finns inte just nu.. :/ hoppas du förstår! Kram kram!

      1. Ida

        Vilket bra svar. Tack! Ja, jag måste ha missat att du skrivit det, my bad. Förstod inte att det är så mycket extrajobb för dig. Du gör det bra som tar hand om hem, barn, hundar och verkar en bra mamma, fru och vän som är mån om nära och kära. Dessutom är du gravid och flyttar och mår illa och jobbar på det. Jag borde ha gett dig beröm istället. Förlåt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish