Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgens lista

Bästa: Vi gjorde sushi till söndagsmiddag och det var så gott som alltid! Det är verkligen en stor familjefavorit hos oss =) Vad äter ni till söndagsmiddag?

Sämsta: Att Jason var sjuk helt klart! Hatar att se honom sjuk och hatar när han sover oroligt med. Älskade unge! Kramar om honom så hårt jag bara kan och då brukar han lugna sig men det är så hemskt att se honom så sjuk.. Skönt att det är över nu iallafall.

Roligt: Fina Katya var här och fotade oss igår och gud så jag ser fram emot att se alla bilder. Hon är verkligen grym på både foto och redigering och bilderna bli helt fantastiska och något alldeles utöver det vanliga. Vi hade en kall och grå dag igår och vi hade också bara två timmar på oss.. Men bra blev det ändå och jag är så glad att hon tog sig tiden att komma upp hit och fota oss lite. Vi tog bilder på hela familjen, bara på mig, på mig med magen i fokus (den syns ju redan så mycket så varför inte, hehe) och på bara mig och F.

Cravings: Köpte massor av körsbär, jordgubbar och vattenmelon! Skulle kunna leva på det just nu. Och så mitt älskade citronvatten såklart. Mums!

På städfronten: Skönt att ha alla måsten gjorda efter helgen! Har hunnit skura, dammsuga, städa badrummet ordentligt, tvätta allt.. Älskar att starta veckan med ett rent hem. Renbäddat har vi också! =)

Vill: Beställa hem massor med nya böcker till Jason. Vi läser så himla mycket just nu och det är så kul för både oss och honom. Ska besöka biblioteket snart också och kanske låna hem något där.

Skönaste: På vår inglasade balkong blir det SÅ himla varmt och det är det bästa som finns. Vi har ju inte sådär supervarmt här i Umeå än och att sitta där och bara öppna glaset precis där solen ligger är underbart. Det blir nästan lite för varmt, haha.. Men jag klagar inte! Mår så bra av värme så det är inte klokt. Blundar och låtsas att jag är utomlands varje gång jag ligger där ute!

Till mig: Jag vill ha en svart långkjol och ett par sommarskor. Har ni tips? Kollar runt lite här och där men hittar typ inget och speciellt ingen kjol! Var kan jag hitta en svart och enkel långkjol som är ner till fötterna och ganska lös? Tipsa mig sååå gärna om ni vet! Hade blivit så glad om jag hittade.

Till veckan: Ska vi hitta på massor med kul! Besöka 4H-gården, umgås med vänner, äta glass i solen, ta massor med promenader med hundarna och iväg till Stockholm ska vi också. En härlig och fullspäckad vecka helt enkelt och vi hoppas på lite sol och värme.

Nästa helg: Ska jag till frisören och sätta om all hår, färga igenom det ordentligt osv. Längtar så mycket varje gång jag ska dit då det verkligen är egentid deluxe. Det lyxigaste som finns för mig måste nog ändå vara att få gå till frisören regelbundet. Älskar känslan av att sitta där och bli ompysslad, dricka gott kaffe och äta choklad.

19113057_10213193593855764_204234990_n

Det godaste just nu!

Kommentarer

  1. Lova Corin

    Hihi så roligt, jag gjorde också sushi i söndags för första gången och det blev så himla himla gott och fint! Kram på dig. Så glad att du väntar bebi igen. Följt dig många år, innan jason fanns, och bloggen har bara blivit bättre.<3 <3 kramis

  2. Nina

    Hej Finis! Tyckte också det har varit svårt att hitta långa svarta kjolar men det finns en fin på Nelly som är lång (enda ner till fötterna) med en liten slits på ena sidan. Den heter VIHONESTY NEW MAXI SLIT SKIRT, värt att kolla upp och se om du gillar 🙂 tack för en jättefin blogg, skönt att Jason mår bättre också. Kram

  3. Smilla

    På Nelly.com finns en svart, grå & en svart vit randig lång kjol med en super snygg slits! <3 sök "Maxi slit skirt" så kommer den upp, från vila & endast 159 kr! Har både den gråa & den svart vitrandiga & är supernöjd, så ett stort tips! Kram <3

  4. Sara

    Kommer det någon apartment tour snart?😍 Längtar sååå efter att se hur ni har det i nya lägenheten! Kram fina du😍👌🏼

  5. Minna

    Hej fina du! Hur känns det att vara gravid igen? Känner du och F att ni kommer kunna ha samma relation till barn nr 2 som med Jason? Självklart vet jag att ni kommer älska hen och att ni tycker barn är en otrolig gåva. Men tänker typ att Jason var ändå erat första barn och att han känns mer speciell på något vis? Missförstå mig inte!
    Älskar din blogg förresten, kram <3

  6. Ella

    Lindex har en lång svart omlottkjol. Kolla ”Blondinbellas”” blogg. Hon hade den på sig när hon var utomlands alldeles nyligen.

    1. Nora

      Hej Gabriella hoppas att allt är bra med dig. Du är största inspiration, helt underbar är du verkligen. Kan inte du berätta lite hur ni hittade första handskontrakt i Göteborg ? Jag ska flytta till Gbg men har ingen Lägenhet där och känner inga där heller. Vare jättekul och få lite tips. Tack så mycket för den inspirationen du ger oss andra tjejer. 💕

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Men tusen tack!! 🙂 vi sökte via boplats på dom lägenheterna som man inte behöva kötid via 🙂 KRAM <3 och tack igen <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kolla i kategorin ”MAT” här på bloggen eller på vår youtubekanal 🙂 där finns det mer info, kram <3

  7. Elin

    Cubus har en jättefin långkjol, både i grå och svart!:) Den är inte jättetajt men inte så jättelös heller💕 Älskar din blogg! Hoppas du haft en fin dag!! Kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, tack snälla för tips!! Ska kika där, stor kram och tack för fina ord!! <3 hoppas du med har haft en fin dag 🙂 <3

  8. Katrine

    Hej Gabriella! Jag köpte nyss en helt vanlig lång svart kjol från Cubus, kan verkligen rekomendera den då materialet är jätteskönt och priset var under 200kr 🙂 Önskar att du börjar må bättre snart!

  9. Frida Andersson

    Hej fina Gabbi!! 💕Jag tänkte fråga en grej. Måste era barn leva samma livstil som er? Tänker främst på maten,måste dom också äta vegetariskt eller får dom välja? Tänker själv att barn måste få välja om dom ska utesluta animalisk mat,elr tex om dom ska träna flera gånger i veckan osv. Hur tänker ni angående barnets växande när den inte äter animaliskt,det kanske finns negativ påverkan på växten då,jag har själv ingen aning.

    Hoppas du inte tar illa upp,tkr inte att erat val är fel men är bara nyfiken över hur nu resonerar kring ämnet. 😊

    Kraaaaam Frida 💕☺️☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej absolut inte 🙂 men så länge dom inte kan bestämma så får dom äta samma mat som vi äter och leva så som vi lever (alltså äta vegetariskt). En familj som har valt att äta kött serverar ju kött till sina barn utan att barnen får bestämma det själva. Det bara är så. Så vi kör samma fast tvärtom då vegetariskt är det rätta och naturliga för oss precis som köttätande är för en familj som valt att äta just kött 🙂 <3 kram kram!

  10. Elin

    Jag och min bästis ska till Umeå i helgen och jag undrar om du skulle vilja ge tips på något gott lunchställe, bra populär restaurang och vilket uteställe man ska gå till om man är över 22? Vore jätte snällt då vi inte känner någon och vill ha en rolig helg i Umeå! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad svårt! Jag är ju inte ute så mycket men Köksbaren vet jag har bra mat, Rex också.. Sedan finns ju Vezzo om ni vill ha pizza och pasta (det är typ som Vapiano) och Rost om ni är sugna på något vegetarisk god lunch 🙂 kulturbageriet och NK är bra ställen för fika enligt mig 🙂 Pinchos har vi också. Båten och Sjöbris är populärt nu när det är varmare ute! Uteställen har jag noll koll på tyvärr :/ är ute SÅ sällan och speciellt inte på klubb.. Tar max en drink på något lugnt ställe på sin höjd. Men någon annan i kommentarsfältet kanske vet? Kram!

  11. Amanda

    Det skulle vara kul att se bättre bilder på eran nya lägenhet! Ni brukar alltid ha det så fint hemma hos er 🙂
    Hoppas att du får en bra start på den nya veckan! Kram <3

  12. Emina

    Hej! Jag har en fråga 🙂 när du plussade denna gången hade du några symptom innan? Kände du på dig att du var gravid? när plussade du innan eller efter bim 🙂 kram

  13. Angelinalovelina

    Förlåt för en kanske tråkig fråga❤ Har nyligen startat en blogg med mina kompisar och jag undrar om du använder någon sida/program för att kolla stavningen i dina inlägg? Skulle behöva något tips på någon bra sida då det är så lätt att skriva fel😊 Tycker aldrig att jag ser något stavfel hör på din blogg och jag undrar helt enkelt bara hur du gör? Kram på er och tycker verkligen att du jar tagit rött beslut om att inte blogga på helgen för ibland behöver man en paus.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, jag använder inget sådant.. 🙂 jag är rätt duktig på att skriva rätt från början och brukar knappt läsa igenom mina texter.. Men ibland blir det ju fel och då kan man ju gå in och rätta i efterhand. Någon i kommentarsfältet kanske har tips om en sådan sida!? 🙂 Vad kul att du börjat blogga, så roligt verkligen!! <3 kram kram och tack <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish