Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Roliga saker som händer inom det närmsta

– På söndag kommer en så himla duktig fotograf från Malmö hit till oss och fotar i ett par timmar. Det är till ett litet projekt och det ska bli kul att få se slutresultatet när alla bilder är fotade och redigerade. Katya har fotograferat oss förut och kom då hem till oss när Jason var några månader gammal. Hon tar fantastiska bilder! Ni ska såklart få se allt sen!

– Jag ska unna mig världens längsta dusch i helgen.. Känns som att jag knappt duschat nu på senaste, haha..

– Jag ska på lunch med RFSU och massor med andra bloggare i Stockholm snart. Jag var på en sådan lunch förra året med och det var så himla trevligt =) Tror det blir minst lika roligt denna gång.

– Någon kväll i helgen ska jag och F göra egen sushi och se en film som vi har hittat på viaplay (som vi har velat se i ett par dagar men inte riktigt fått läge att göra).

Skärmavbild 2017-06-06 kl. 22.01.22

Denna film ska vi se!! Älskar att se den typen av filmer, haha =) Dom är så lättsamma och roliga men samtidigt händer det något.! Jag har svårt att hänga med i filmer helhjärtat och det slutar alltid med att jag sitter med min mobil, städar eller gör något annat men denna typ av filmer brukar funka!

– Ikväll ska jag och Tove på event på min frisörsalong. Det ska bli så himla mysigt och trevligt! Och skönt med lite egentid.

– Och snart ska jag också äntligen få fixa mina naglar. Har gått med dessa i två månade nu så ni kan ju gissa hur dom ser ut, haha… Igår bröt jag av en ordentligt och det blödde hur länge som helst.. AJJJJ!!!

19047616_10213161299368422_1620037345_n

En väldigt oskarp bild på hur jag har brutit min nagel men det är nog lika bra att den är oskarp så slipper ni se ordentligt.. 😉

Kommentarer

  1. Elina

    Jag är gravid i vecka 36 med första barnet. Då jag har långa gelenaglar, och du har och haft det länge, och förlossningen närmar sig med stormsteg för mig så undrar jag hur du gjorde med dina naglar till Jasons förlossning och första tiden då han var nyfödd. Hade du kvar materialet på dom, lika långa som vanligt, kortare eller hade du tagit bort de? Om du hade kvar, hur upplevde du de?

  2. Sofi

    Tack för filmtipset! Den måste jag o min man också se helt klart! 👍🏻😊 Sökte på filmen o såg att det här var en uppföljare. Så vi måste bara se ettan först 😉

  3. Andrea

    älskar din blogg! Så roligt att följa den och se hur ni lever osv😍 Den filmen är superbra!! Verkligen en film som man inte vill titta bort ifrån, kram

  4. Anonym

    Hejj! Jag är gravid i v7 och vet inte hur jag ska göra. Jag vill ha kvar det men inte killen. Har du något tips ???? 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish