Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gravidupdate

– Jag har börjat få finnar igen.. SUCK! Det fick jag sist jag var gravid med och det är allt annat än kul.. Men det är ju så värt det och med tanke på det man får ut av en graviditet så är lite finnar ingenting. Vi får se om dom ger med sig under graviditetens gång eller om jag får stå ut i åtta månader till. Dom syns iallafall inte när jag sminkar mig.. Alltid något 😉

– På kvällarna smäller det till och jag får verkligen en GRAVIDmage! Jag får det konstaterat av typ alla jag känner med så det är inte en inbillning.. Kommer ihåg att jag med Jason i magen tyckte att magen var enorm redan i dessa tidiga veckor men jämfört med nu var det ingenting, hehe.. Nu kan den bli rätt stor på riktigt. Ska fota åt er så att ni får se.

– Illamåendet är faktiskt bättre. Jag spyr inte lika mycket eller ofta. Det är så himla skönt och jag är så tacksam. Ser nästan livet med nya ögon! Man blir så matt av att bara ligga ner i badrummet och kräkas och samtidigt behöva se efter en liten vilding. Hoppas, hoppas att det ska gå över helt snart! Jag har faktiskt hopp om att det ska göra det och det bådar gott tycker jag =)

– Mitt humör är hemskt just nu och det går verkligen upp och ner. Är glad, ledsen, arg, glad, superglad, jättedeppig och så håller det på.. Igår kände jag mig oälskad och liten och ville bara bli överröst med stora mängder av kramar. Fick ligga i Fs armar hela kvällen.. Hej hej hormoner!

– Nu har jag börjat få lite mer cravings på fet mat igen (gissar på att det är för att jag inte spyr lika mycket kanske) och vill gärna äta pommes igen! Citronvatten är dock mitt craving nummer ett just nu och jag dricker det heeeela tiden. Igår trodde jag att citronerna var slut sent på kvällen och höll på att börja gråta.. Ni förstår ju min kärlek till detta vatten nu kanske.. =) Och så är jag sugen på smörgåsgurka och vegetarisk skinka med! Och sojakorv med bröd, haha..

11355579-10206781753403760-1873532979-n

Med Jason i magen =) Kommer nog några gravidbilder snart från dessa veckor med så håll utkik! Har fotat magen lite nu nämligen.

Kommentarer

  1. Sara

    Jag är i bim veckan och har druckit alkohol denna vecka . Nå glas vin till mat samt en rejäl tjej kväll och är jätte nojjig nu och har dåligt samvete. Drack du nå alkohol innan du visste att du hade plussat?

  2. Anonym

    Jag älskar din blogg och blir glad varje gång jag går in och det finns nytt att läsa.
    Så underbart roligt att få följa din graviditet. Speciellt när jag själv inte har någon annan än min gubbe att prata om vårt frö med så är det roligt att se hur det går för er. Så så spännande. Jag plussade i söndags och gick in i vecka 5 i måndags 😍

  3. Tina

    Hej, jag undrar hur ni gör nu med samsovningen med Jason? Är du orolig för att han typ ska sparka dig i magen eller nåt? Och hur gör ni sen när det är en till i bilden? Ska ni sova alla 4 tillsammans då eller hur har ni planerat?? 🙂
    Lite nyfiken bara, dömer inte alls! <3
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, inte alls 🙂 Ja, som det ser ut just nu så har vi planerat att fortsätta sova i sängen alla tillsammans men om Jason vill sova i egen säng tidigare så får han såklart göra det 🙂 just nu är han dock inte redo för det känner vi <3 stor kram!

  4. Monica

    För länge sedan skrev du om Estrellas linschips alltså helt grymma jättegoda Tack för tips. ville bara säga det då jag med all säkerhet missat dessa. PS GRATTIS TILL BABYN:))

  5. Cissi

    Jag är smal, väger inte ens 50kg. Har platt mage på morgonen men mot kvälen ser jag oxå väldigt nygravid ut. Fast jag är inte ens lite gravid 😂 Min mage har verkligen blivit mer lättsvälld om kvällarna sedan mina graviditeter 😊 Kanske din mage oxå har lättare för att svälla (jämfört med innan första graviditet) nu när du är gravid och ju sväller iom det 😊

  6. Ida bj

    Oh lord! Jag smög upp på natten, brändrostade bröd, leverpastej och smörgåsgurka. Detta med riktigt tjock yoghurt med bitar i!! Sååå gott!! Kl 03 😂👍🏻😂

  7. Veronika

    Gratulerer så utrolig mye med graviditeten! Det er så morsomt å lese at du skal få en liten skjønning til og jeg unner deg alt godt videre 🙂 Gleder meg til å følge med videre på denne graviditeten også! Du er min nr 1 favorittblogger uten tvil, siden du skriver så ekte og ærlig 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish