Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Hej nu när ni väntar ett till barn tänkte jag fråga ifall ni tänkte vara med i gravid vecka för vecka igen? 😊 Hade varit super roligt att få följa dig igen i denna graviditet. Kram! 🌸

Hej! Vi kommer inte att vara med i ”gravid vecka för vecka” men däremot så tänkte vi köra något liknande på vår egna kanal. Från vecka 12 i så fall tänkte vi =) Så kan man följa graviditeten vecka för vecka precis som förra gången men på den egna kanalen! Kram!

Hej Gabriella! Älskar din blogg, den är inspirerande och ärlig. Har bara en liten fråga efter jag läst detta inlägg, hur kommer det sig att ni väljer att göra ett KUB-test?

Hej! Men åh, tusen tack! Blir jätteglad <3 Vi gjorde ju det sist också och vi tycker att det är kul att få veta så mycket som möjligt om bebisen och även få se den så ofta som möjligt via ultraljud. Vi kan ju såklart göra ett vanligt ultraljud igen om några veckor men då vi gjorde KUB sist och tyckte att det kändes bra så gör vi det igen nu. Vi är egentligen inte speciellt oroliga eller så men det känns som en bra sak att göra och så får man ju veta om det finns några risker. Man ska ju aldrig säga aldrig. Och skulle det vara något så får man ju förhoppningsvis veta det där och då. Jag har egentligen ingen bra anledning till varför vi vill göra det. Det känns helt enkelt bra och rätt för just oss =)

Vart är eran säng ifrån? 🙂

Den kommer från MIO =)

Hej hopp! Jag har följt dig länge och kikar in då och då 🙂 Jag funderar lite på om du får mycket kritik eller ”hat”? Nu tänker jag kanske framförallt på att folk har synpunkter på att du säljer ut ditt barns och din mans privatliv och din egen personliga integritet? Anledningen till att jag frågar är inte för att jag tycker så utan för att jag på sista tiden när min blogg och podd börjat få mer uppmärksamhet så har även ”hatet” börjat komma oftare och oftare. Hur hanterar du det? Några tips på hur man ska hantera skiten? Kram ❤️

Hej! :=)  åh förstår! Jag får inte så mycket kritik på min egna blogg bland kommentarerna men det finns ju andra forum där folk gärna skriver om mig. Kritik känns helt okej men många människor är riktigt, riktigt elaka med.. Jag tycker mest synd om dom för att dom har så lite att göra att dom lägger sin tid på att sitta och skriva skit om lilla mig, haha.. Dom får ju inte ens betalt för det… 😉 Tänk att lägga så mycket tid på att snacka illa om en människa man inte ens känner på sin fritid!? Nej då kan man inte må bra själv eller ha ett trevligt liv som man trivs med.. Så försöker jag tänka om jag skulle se något skit om mig själv.. Man ska inte ens läsa sådant eller låta det ta upp tid av ens liv! Så radera kommentarer som innehåller elaka meningar direkt och ägna inte ens tid till att läsa hela. Du är värd mycket bättre än så och det är den som skriver som är tragisk och elak – inte du! Du har rätten till att blogga och podda och göra vad du vill på sociala medier så länge du inte skadar någon annan med ditt innehåll. Kom ihåg det <3 Kram!

Hej! Vad använder du för foundation? Och har du något tips på en bra? Kram

Nu på sommaren använder jag denna här nedan! Den är faktiskt superduperbra och lätt och man kan lägga den lager på lager om man vill ha det lite mer täckande.

18217685_10212782425736818_1811357976_n 18280838_10212782424176779_1284793402_n

Den heter ”ready foundation” =)

Kommentarer

  1. Emma

    Hur mycket får man betala för ett kub test? Antar att det inte är gratis om man inte ligger i en riskzon eller vad man ska säga! 🙂 Kram!

  2. Amanda

    Hur skulle ni reagera ifall det visar sig att barnet med stor sannolikhet har en kromomsavvikelse?
    Jag själv fick aldrig frågan om att göra KUB-test och födde faktiskt en dotter med DS 🙂
    Är bara nyfiken! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig.. 🙂 har inte tänkt på det så mycket än.. <3 Ska fundera lite och återkommer med svar 🙂 <3 KRAM<3

  3. Hanna

    Hej Gabbi! Villen färg har du på din ready foundation? Medium or light? Faktiskt så mkt bättre att köra på en tunnare foundation än en krämig under sommaren. Så får huden andas lite. Skall testa den. Tack för en underbar o personlig blogg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish