Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej mina fina!

Hur mår ni? Idag är det onsdag och långhelgen är över. Det känns lite jobbigt men snart är det helg igen och vi får ha F hemma. Har blivit så bortskämd med sovmorgon varje dag, mycket vila när jag mår illa, han har avlastat och tagit hand om så mycket och jag är evigt tacksam för att han är så fin och gör allt för att jag ska få må så bra som möjligt.

Annars har vi mest packat upp och ordnat i vårt nya hem. Det mesta är på plats nu och det är härligt att slippa bo i flyttkaos. Önskar er en jättefin onsdag och delar med mig av helgens lista här nedan! =)

Helgens oro: Jag har hittat ett födelsemärke bredvid min armhåla som jag inte har haft förut som är litet men ser konstigt ut. Så det ska jag kolla upp snarast. Tänkte boka en tid hos vårdcentralen redan idag. Har ni kollat upp födelsemärken någon gång? Jag har gjort det en gång förut då jag har ett under varje bröst som jag var orolig för. Som tur var så var det ingen fara alls med dom.

Beroende: Jag dricker hur mycket citronvatten som helst just nu! Det finns typ inga gränser för hur mycket jag kan hälla i mig, haha.. Gud så gott det är! Och fräscht! Och jag upplever att det hjälper lite mot mitt illamående med. Älskar, älskar, älskar! Det bästa att starta och avsluta dagen med helt klart.

På husfronten: Vi har varit förbi tomten och dom har verkligen förberett den ordentligt nu! Så himla roligt att se! Vårt hus blir det första som byggs på just den gatan. Sedan kommer det att komma fem hus till där. Runt om på gatorna bredvid kommer dock grannar redan att ha flyttat in och det känns så roligt. En av gatorna med hus är nästan helt färdig och det är mäktigt att åka förbi och spana på alla villor. I november levereras vårt hus och dom brukar ju vara snabba på att få upp det även om det är 21 veckors arbete som väntar invändigt sedan. Vi är så spända även om det är ett par månader bort.

Tacksam: För att ha blivit nominerad till ”årets babyblogg 2017”. Vill ni rösta på mig och tycker att jag är värd vinsten så kan ni göra det HÄR. =)

Kärlek: Det bästa som finns är verkligen att få vara hemma med mina killar. Jag är så glad och lycklig över att vi ska få bli fyra i familjen (om allt går som det ska) och lite senare idag kommer ett inlägg om vilken vecka vi är i och hur det gick på vårt ultraljud som vi var på. Så håll utkik om ni vill läsa lite mer!

Bästa frukosten: Just nu äter jag mycket protein-toast och proteinbröd. Det är så himla gott och känns lite nyttigare än vanligt bröd. Vi har också handlat hem en västerbottensost och den har jag gärna på mackan. Det är Fs favorit med så det är lite extra gott att fika macka just nu här hemma.

Film: Vi har kollat mycket på ”husdjurens hemliga liv” denna helg. Den har precis kommit ut på viaplay och Jason älskar den! Vi med! Så himla fin och härlig film för både stora och små.

I lägenheten: Något jag är extra glad för i denna lägenhet är möjligheten till förvaring. Det finns såååå mycket garderober och hyllor och skåp.. Varför bygger dom inte nyare lägenheter så med!? Vi har alltid problem med att förvara alla kläder och det slutar alltid med sprängfulla garderober och byråer men nu så slipper vi det. I huset har vi såklart sett till att ha rejält med förvaring också. Blir en walk-in-closet från vårt sovrum, ett extra förråd under trappen och så ska vi köpa stora garderober som verkligen äter upp kläder och sådant. Bra förvaring känns som A och O för att kunna leva smidigt och enkelt, hehe.

Mobilen: Är fortfarande på lagning men jag hoppas få igen den snarast. Har Fs ”gamla” Samsung nu och förstår mig inte alls på den.. Saknar verkligen att ha en iPhone men hellre en mobil än ingen mobil alls. Bilderna kommer nog att se lite annorlunda ut denna vecka då jag tar dom med kameran och den mobilen jag har nu men snart är dom tillbaka till samma gamla vanliga =)

18944777_10213131619186436_778682608_n 18945167_10213131618906429_473709826_n

Två bilder från vårt sovrum i lägenheten =)

Kommentarer

  1. C

    Jag rekommenderar verkligen att du kollar upp hudförändringar, har själv gjort det ett flertal gånger och en gång varit tvungen att operera bort det då det fanns potentiell för malignt melanom (hudcancer) där i.

  2. Anonym

    Jag har kollat upp ett födelsemärke som blödde från, på vårdcentral. De valde att ta bort det, men det vissade sig inte vara något farligt. Har även tagit bort ett märke med laser som satt precis i halskragen, de tog bara bort det som var på ”besvärliga ställen” det gjordes på en privat klinik.

  3. Marita

    Åh, hjälp. Jag får alltid panik när jag får nåt märke någonstans, men sen kollar jag ändå inte upp det. Rädd att nån ska tycka jag är sjåpig antar jag.

  4. Kate

    Hej fina Gabriella 🙂 Gå kolla ditt märke så fort du kan. Speciellt nu när du är gravid så kan nån elaking växa. Sola ALDRIG solarium. Det har jag gjort när jag var i din ålder väldigt mycket och idag har jag hudcancer. Har tagit bort ett märke som visade sig var elakartad hudtumör. Ta det på allvar. Kram och lycka till med allt

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fy så hemskt 🙁 <3 så hemskt för dig… Hoppas att du ska slippa det snart.. STOR kram och tack för omtanken <3

  5. Jennie

    Hej fina Gabriella!
    Jag har läst om ditt illamående och citronvattnet och JA det funkade för mig oxå, det jag kan rekomendera som jag gjorde varje morgon då jag var gravid och hade hemskt illamående var att jag tog en ”shot” eller ett halvt glas med citronvatten som jag gjort själv med ingefära och honung! Jag kokade upp allt i en kastrull, en liter vatten, en ipressad citron, några citronskivor, en matsked honung och några matskedar riven ingefära! Låt det svalna och fyll sedan en glasflaska med blandningen o in i kylskåpet! Funkade suuuperbra för mig o jag hade illamående liknande ditt! Bara ett tips! 🙂
    Kram till dig! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är sååå gott ju! 🙂 Smart att göra så! Jag blandar bara massor med citron och vatten men det lät ju supergott. Ska prova! 🙂 KRAM <3

  6. Bea

    Hej fina Gabby! Ska bli spännande att få veta vilken vecka ni är 😊 följde dig även när du väntade Jason, upplever att du mer osäker på graviditeten denna gång? Tyckte du aldrig benämnde om allt går vägen så mkt med Jason utan då handlades det och fixades tidigt. Är du räddare denna gång?
    Stor kram 🍓

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej jag var osäker då med 🙂 började handla i vecka 12 kanske (förutom ett plagg som jag köpte typ direkt jag fick veta att jag var gravid) men vad minst lika rädd då.. Delade det nog inte lika öppet då bara och förträngde det för mig själv typ, haha.. Åh, jag minns faktiskt inte.. Men har ett minne av att jag var superrädd då med faktiskt. KRAM <3

  7. Cutelittlething - Mamainspo

    Hoppas fläcken inte är farlig. Jag hittade själv en ”ny” prick på min mage för något år sen, jag blev såå nojig. Men det var inget farligt alls när jag väl kollade upp det 🙂 Det är lätt att bygga upp saker i huvudet. <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish