Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej finisar!

Hoppas att ni mår jättebra. Vi har fullt upp i vårt flyttkaos och allt har gått toppen. Vi har sjukt mycket att göra och dagarna går i ett! Några saker har lyckats gå sönder (så typiskt!) och däribland min mobil och Fs dator. Mobilen är inlämnad och jag hoppas på att få tillbaka den innan veckans slut men nu är jag helt omöjlig att nå då Telia inte hade några lånetelefoner alls inne.. Skönt att jag har mycket att packa upp och plocka bland så att jag inte märker hur det kliar i fingrarna av mobilabstinensen, haha.. Vi får se hur vi löser det smidigast men någon mobil behöver jag ju ha tills den inlämnade telefonen kommer tillbaka.

Vi trivs jättebra i vår ”nya” lägenhet och det känns helt okej att bo här i cirka 10-12 månader tills huset står färdigt. Det bästa är att det är så nära stan och att man kan promenera in på under tio minuter. Vilken frihet för mig som saknar körkort! F har nära till jobbet också så det är perfekt =)

Förra veckan fick vi också reda på i vilken graviditetsvecka vi är så det kommer jag att berätta för er snart. Allt såg bra ut såhär långt och vi fick se ett litet pickande hjärta på ultraljudet. Vi är så tacksamma och lyckliga! Nu hoppas vi att allt fortsätter att se bra ut framöver med. Vi håller tummarna!

Tror förresten att jag ska ta vara på dessa två lediga dagar som kommer framöver och så hörs vi mer på onsdag. Kikar såklart in tidigare om jag hinner men det är så himla mycket nu med flytten, hundarna, Jason och mitt jäkla illamående så jag vill passa på att komma i ordning medan jag har F hemma och även umgås med honom så mycket som jag bara kan.

Önskar er en fin kväll! Vi hörs snart igen! KRAM <3

18871600_10155468540653130_1644325484_n 18788751_10155468540658130_1204123816_n

Måste förresten visa er denna som är ny i min sminkväska! Och den doftar SÅ gott. Älskar smink som luktar gott, haha.

18928274_10155468540698130_433520185_n

Killarna vilar efter en lång flytt =) Vi flyttade ut allt ur vår bostadsrätt (+ städade) den första juni på kvällen och sedan sov vi hos Fs mamma den natten. Hon var så himla snäll och hade Jason från att F slutade jobba tillf vi var klara den dagen så att vi kunde packa och städa allt det sista. Vi blev klara klockan TVÅ (!!) på natten! Och sen jobbade F hela dagen och på kvällen den andra så fick vi hjälp av våra fina vänner att flytta in allt i nya lägenheten.. Är SÅ glad över att denna långdragna flytt är över nu!

18902850_10155468540793130_343829494_n

Vi kommer att trivas så bra här i området! Så mycket fina parker att promenera i och lekparker typ överallt dessutom. Som ni ser har vi fortfarande ”jack-väder” i Umeå så ingen direkt värme här än trots att det är juni..

Kommentarer

  1. Malin

    Hej! Med risk för att låta som värsta stalkern, men jag insåg just att vi bor grannar! Vi har funderat senaste dagarna på vem som äger Stokke-barnvagnen (det är vi som har den andra hehe) och nu mötte vi nyss din man i trapphuset och då förstod jag ju att det var ni! Välkomna till huset 🙂 Vi flyttar visserligen om ett par veckor men jag går också mammaledig om dagarna så om du vill ha en ny mammakompis nära tillhands så är du välkommen en trappa ner, hihi!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men guuud vad roligt!!! Vi måste ju försöka ses 🙂 lägg gärna till mig på Facebook så kan vi prata mer där!! KRAM 🙂 <3

  2. Amanda

    Nästa gång du tar ”ledigt” från bloggen, typ en lördag/söndag/helg, kan du inte göra tidsinställda inlägg då? Så det kommer upp något inlägg på dagarna när du inte bloggar? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Då blir det massor av mer att göra dom dagarna när jag faktiskt sitter med bloggen och det hinner jag nog inte som det ser ut idag.. Sitter ju bara vid datorn när Jason sover om kvällarna så blir lite knappt om tid redan där :/ och måste hinna sova med + att jag mår så sjukt illa hela tiden 🙁 men kanske framöver! Eller att jag börjar blogga igen på helgerna i framtiden.. Vi får se <3 men hoppas du förstår, kram

  3. my

    Hej hoppas du får en bra vecka. Gillar din blogg den är trevlig och lugn. I morgon blir det ca 20 grader i Stockholm. Hoppas ni får det varmare. Kram fina du.

  4. Sofie

    Hej!

    Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

    De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

    Lycka till!

    /Sofie på Babyshop

  5. Fyrbarnsmamma

    Härligt att själva flytten är över. Här stundar flytt för oss. 20 mil med 4 barn (!). Jag fasar och ser fram emot det på samma gång.

  6. Sarah

    såå skönt att allt verkar bra med bebisen! ska bli kul att följa det lilla livet också! jag började följa din blogg innan Jason föddes(ca 1 mån innan han föddes)så det blir kul att få följa denna graviditeten:) Ni är och kommer bli en så fin familj! kramar<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish