Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner!

Hur mår ni? Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bättre. Inte bra men bättre än igår och dagen innan det. Idag ska jag försöka komma ut en liten stund iallafall, få lite luft och kanske ta en promenad. Önskar så innerligt att jag hade massor med roliga saker att dela med er men då jag har legat i sängen i princip hela tiden under dom tre senaste dagarna finns det inte så mycket kul att skriva, haha =) Men snart förhoppningsvis! Startar denna dag med att dela en dagens lista och så önskar jag er en underbar torsdag! Kramar <3

Dagens humör: Jag är lycklig och glad!

Dagens mående: Mår illa som vanligt, bläää.. Supersvag och iskall saft hjälper lite just för stunden så går runt med en sådan flaska idag hela dagen.

Dagens borde: Borde verkligen packa massor! Flyttlasset går ju imorgon! Är så himla rädd att vi inte ska hinna allt innan nycklarna ska lämnas över.

Dagens frisyr: Det är dags att tvätta håret men det får vänta tills imorgon. Har iallafall lite lösa lockar och utsläppt hår.

Dagens smink: Just nu inget alls men kommer nog att sminka mig lite under dagen =)

Dagens klädsel: Fs stora tshirt och trosor just nu men kommer att byta till någon skön kjol och linne snart.

Dagens planer: Mysa och busa med min Jason! Och försöka packa lite, vila så mycket som möjligt och kanske träffa Tove en sväng.

Dagens materiella vill ha: Massor med grejer till huset! Men det är såå onödigt att köpa det just nu då det ändå är länge kvar tills vi får flytta in.. Men drömma får man ju! Och så skriver jag ner allt jag vill ha och sparar länkarna så att jag kan beställa ett tag innan inflytt.

Dagens fundering: Kan jag planera in något nu i veckorna framöver eller är det helt kört? Behöver ta mig ner till Stockholm och besöka LOPPI men vågar inte ens ge ett exakt datum bara för att dagarna baseras helt på hur jag mår just där och då. Det är jobbigt att inte kunna planera men jag får acceptera att det är så just nu.

Dagens beroende: Den svaga och iskalla saften jag skrev om lite tidigare + nektariner!

Dagens tråkigaste: Alltså JAG är typ dagens tråkigaste. Känner mig tråkigt hela vägen ut i fingerspetsarna just nu, haha.. Det är tur att ni står ut med mig =) Snart blir jag rolig igen hoppas jag. 

Dagens längtan: Längtar efter så mycket just nu. Tills denna flytt är genomförd, till min och Fs bröllopsdag, tills vi flyttar in i huset, tills vi har gått lite längre i graviditetsveckorna, till den ”riktiga sommaren”.. =) Finns mycket att längta till och se fram emot just nu!

18816058_10213071644607109_918578751_n

Kommentarer

  1. Amanda

    Är du noga med att kolla så du inte har hyperemesis (extremt graviditetsillamående). Kan vara så att du behöver få dropp om du kräks mycket och inte får behålla så mycket vätska och mat.
    Hoppas ditt illamående ger med sig snart, lider med dig! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish