Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några snabba om mig:

– Jag hade jättefint och tjockt hår innan jag fick barn. Nu måste jag ha i löshår för att det ska vara ens i närheten av lika långt och tjockt. Det är sjukt vad alla dessa hormoner gör med håret.

– När jag åt kött så ÄLSKADE jag bacon och nuggets, haha. Det var verkligen det godaste jag visste. Och så gillade jag kokt korv med bröd och massor av ketchup. Saker som jag inte var förtjust i var kalvsylta, palt, blodpudding, färdigköpta köttbullar (på grund av att man kunde få små benbitar i, usch) och skinka.

– Jag drömmer om en ny vigselring! Men det får vänta tills huset står klart. Vi har nog med utgifter som det är just nu.. Men någon dag i framtiden. Kanske när vi förnyar våra löften.

– Jag är jätterädd för mörkret! Och kollar faktiskt under sängen fortfarande ibland innan jag ska sova.. =)

– Jag kan inte dricka mycket läsk. Köper jag en liten burk kan jag dricka ungefär halva innan jag inte vill ha mer. F är alltid nöjd när vi äter ihop och har köpt någon dricka då han får större delen av min med, haha.

– Jag tycker sällan att massage är skönt. Det är sällan någon som har kommit åt där jag tycker att det är superskönt och även om jag har gått till massör har jag aldrig upplevt att det är något speciellt med det.

– Jag tycker att det känns onödigt att hålla frågestunder här på bloggen! Jag svarar ju ändå på alla kommentarer och frågor som ni ställer dagligen i kommentarsfältet.

– Det godaste på lyxshaken från MAX är grädden enligt mig, haha! Och lyxshake är sååå gott tycker jag. Ibland blir jag supersugen på det bara sådär.

18818233_10213082716003887_1799509535_o

Kommentarer

  1. Therese

    Åh! Vigselring <3 kan du inte visa lite vad för ringar du är sugen på? Och kanske jämföra dom med din nuvarande? Jag vill så gärna ha inspiration till framtida förlovning/giftermål 🙂 stor kram till dig <3

  2. Rebecka - snart mamma

    Tycker sällan heller att massage är skönt, knäppt ändå…. Och förstår hur du tänker kring frågestunder, ibland kan det dock vara kul att få frågor/svar samlade i inlägg 🙂
    Tack för bra blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul att du också känner så, haha 😀 ingen förstår mig när jag säger det annars och tycker jag är knäpp ;p ja , det är faktiskt sant! Kram och tack själv <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish