Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej finisar!

Allt bra med er? Jag mår inte så jättebra idag. Helt sängliggande och matt.. Usch vad jag hatar att vara såhär orkeslös! F fick komma hem från jobbet igår för att ta över då jag verkligen inte orkade något alls. Spydde gång på gång och var helt yr. Fick knappt i mig mat på hela dagen och allt jag var minsta sugen på blev jag äcklad av samma stund som jag fick det serverat. Jag vet ju att det kommer upp igen så då dör suget till att äta ganska direkt. Vissa dagar är sämre och vissa är bättre.. Precis som förra graviditeten! Ibland kan det gå flera dagar som känns helt okej och där illamåendet är hanterbart men ibland slår det till rejält och då orkar jag seriöst ingenting. Vill bara sova och sova och sova tills allt känns lite bättre. Jason vägrade dessutom att somna igår kväll så vi var vakna fram till midnatt ungefär.

Vi hoppas på en liiiite bättre dag idag iallafall. Håller verkligen alla tummar och tår jag har! Hade planer på en lunchdate idag men en vän som jag inte träffat på länge men det blir såklart inte av. Men förhoppningsvis kan vi få ihop det lite senare i veckan eller så om jag mår bättre då.

Stor kram på er och hoppas att ni får en härlig dag! <3

18816327_10213062833146828_358346716_n18787919_10213062833226830_551319289_n

Vår ”mitt-i-flytten”verklighet just nu. Kan knappt förstå att vi denna helg kommer att bo i en annan lägenhet. Känns så långt bort på något vis!

Kommentarer

  1. Miirox

    Stackare!! Kan inte va kul att må så illa o spy hela tiden! Får du någon hjälp sv familjen med Jason förutom F? Tänker om han inte kan komma hem från jobbet.

  2. Rebecca

    & en sak till när jag ändå är igång och kommenterat! En podd med dig och Tove hade ju vaart så kul! Med teman på varje avsnitt typ ” första barnet”, ”amning” ”ung (?) mamma” etc.

  3. Rebecca

    Vilken otrolig kvinna som orkar hålla bloggen uppe. Vet hur det känns med gravid illamående och låg själv med kräkningar hela dagar och nätter 🙁 Skulle aldrig orka med det du gör, så sjukt stark!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      TUSEN tack!! Det är verkligen hemskt från stund till stund.. Önskar inte någon att må såhär.. Kram <3

  4. Linda

    Hej, vill tipsa om seaband (tror dom heter det) finns på apoteket. Använde dem själv när jag var gravid å spydde massor. För mig hjälpte dem genast. Hoppas du börjar må bättre snart och bara får njuta av graviditeten. Kram 🙂

  5. Emma

    Hej!

    Nu syns det ju inte på den här bilden på Jasons rum, men vart kommer den vägghängda hyllan för böcker med små lådor under från? Har kikat och kikat efter den, men hittar den inte någonstans 😀

  6. Amanda

    Ingefära kan hjälpa vid graviditetsillamående, jag själv drack Ingefärsvatten och det kunde hjälpa lite ibland. Finns ingefärstabletter att köpa på hälsokosten också.. och så vill jag tipsa om postafen igen; vet att du testat det men det kan ta upp till 1 v innan det ger effekt!
    Kram på dig och hoppas det känns bättre snart!

  7. Ida

    Du kanske har pratat med fin bm om det såklart eftersom du mår så pass dåligt! Men är också gravid med nr 2 & har mått illa sen v7 & är nu i 17 (precis som första barnet) äter både lergigan & ondansteron! Mår illa med slipper kräkas i alla fall & orkar vara med min lilla 🙂 hoppas det går över snart för dig! Kram & lycka till!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har inte skrivit in mig än men har haft kontakt med en bm 🙂 inget sådant hjälpte mig förra graviditeten men det kanske gör det denna gång. Om det inte avtar snart får jag prova, kram kram <3 och tack <3

  8. Jennifer

    Postafen, åksjuketabletter räddar mig från det värsta illamåendet! Utan dessa bor jag bokstavligt talat inne på badrummet hängades över toaletten! Nu klarar jag mig med ”endast” illamående och inga kräkningar 😍 Hoppas det släpper snart ❤ Mitt har hållt i sig stadigt sedan vecka 7 och blir bara värre haha!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Funkade inte för mig sist 🙁 men kanske gör det denna gång! Får prova om det inte släpper! Haha åh, förstår 🙁 det är inte roligt! Kram <3

  9. Linnéa

    Usch vad jobbigt! Jag som har sån fobi för att spy, hoppas verkligen jag slipper illamåendet om jag blir gravid haha. Hoppas det vänder för dig snart! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Om du inte har hängt med på bloggen kan du kika lite i arkivet så har jag svarat flera gånger 🙂 vi sålde vår bostadsrätt för att veta hur mycket vi får ut exakt från lägenheten i pengar. Och så mellanlandar vi i hyresrätt tills huset står klart.

  10. Sabrina

    Grattis till graviditeten ❤️❤️❤️ Har du fått lergigan comp. utskrivet? Den medicinen hjälpte mig jätte mycket under min graviditet! Blev inlagd med dropp pga att jag inte fick behålla något men med dessa tabletter mådde jag mycket bättre och kunde jobba heltid tillochmed
    ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla!! Nej, inte än! Om det inte går över så får jag prova det 🙂 funkade inte för mig sist men kanske gör det denna gång. Så skönt att det hjälpte dig, kram <3

  11. Ellie

    Vi är också mitt i en flytt. Vi flyttade in i vår nya lägenhet i lördags och än så länge är det rätt rörigt. Kartonger överallt och mina kläder ligger fortfarande ner packade.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish