Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej måndag!

Hej vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra och har njutit av helgen samtidigt som vi har haft mycket att göra.. Det spacklas och målas och F har varit så duktig och tagit det största ansvaret för allt sådant medan jag har försökt hålla ordning och packat allt det sista. Fy, det är så svårt att hålla någorlunda städat mitt i allt flyttkaos. Jag blir så stressad när det är saker överallt och vill bara flytta nu och helst igår. Men nuuuuu är det nära och snart slipper ni höra mitt tjat om det 😉

Vad hittar ni på idag? Ser underbart ut att bo i södra Sverige om man kikar på diverse sociala medier. Hos oss har det regnat och varit lite smådåligt väder.. Och tycker inte vi har det sådär supervarmt än heller.. =) Men det kanske kommer! Vi håller tummarna för det.

Önskar er en fin dag! Kram <3

18763056_10213041791300795_85616043_n

En god middag som vi åt i lördags =) Mötte upp Tove och lilla Elsie och hade en så mysig tjejkväll! Jag hade precis ätit massor med linssoppa hemma också så tryckte bara i mig lite pommes och oliver. F gör världens godaste soppa så blev lite för många portioner =) Var så mätt resten av kvällen att jag knappt kunde dra djupa andetag, haha..

18741542_10213041825221643_1396916530_n

Och så bjuder jag på en bild på vovvarna. Vet att många av er vill se dom lite oftare så här kommer dom. Våra älsklingar!

Kommentarer

  1. Willesmamma

    Hej. Ursäkta att det är en kommentar som inte har med inlägget att göra. Men jag har lite frågor om amning till dig om du har lust att svara på dom? Är dom för privata så förstår jag om du inte vill svara ☺
    – sov du med bh/kläder på dig under hela amningsperioden?
    -om inte, men du gjorde det i början, när slutade du?
    -när får man ”kontroll” över mjölken så det inte rinner överallt hela tiden 😜
    – hur gjorde du för att inte få mjölkstockning? Jag har försökt med ALLT, men ändå ligger jag här med feberfrossa och yrsel, o kan knappt lyfta min dotter på 1 månad för det gör så ont…😢
    Kram

  2. anonym

    Vad fina vovvar. Tyvärr har toppen vädret ändrats från 26 grader till ca 17 så denna vecka blir inte som förra. Och man saknar ju det varma. Hoppas det kommer igen. Ha en fin vecka kram söta.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish