Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens

Sämsta: Våra mobiler är spruckna i skärmarna.. IGEN! Min klarade typ en månad innan min käre son kastade den i marken och F råkade tappa ut sin ur fickan.. Inte världens roligaste utgift direkt och om jag känner mig själv rätt så kommer jag att dra ut på att laga den in i det sista tills den går sönder helt och hållet..

Bästa: Det har kommit en ny säsong av Prison Break och det är bara fööööör spännande. Vi kan inte sluta kolla om kvällarna = alldeles för sena kvällar. Det bästa är att vi har missat att det har kommit en ny säsong över huvud taget vilket gör att vi har massor med avsnitt att gotta oss i. Någon annan som kollar?

Nervös: Vi ska på ultraljud denna vecka och jag är så nervös. Hoppas verkligen att allt ser bra ut!

Hundarna: Man märker på dom att dom är lite stressade just nu. Det är dom alltid när vi ska flytta! Dom känner verkligen av att det är något som händer och dom tycker inte om det.

Frukost: Det enda jag vill äta just nu till frulle är sådant där vitt runt bröd med smör och ost! Tanken på något annat får mig att spy. F stekte äggröra till sig och Jason för någon dag sedan och jag kunde knappt vara i lägenheten, haha.. Usch! Man blir verkligen känslig när man är gravid.. Iallafall jag!

Bröllopsdag: Vi håller på att kika på lite olika alternativ på vad vi kan hitta på när vi ska fira vår bröllopsdag nu om någon månad. Det kommer nog bli den första natten Jason sover borta och lite träning inför Barceonaresan som vi ska på. Vi funderar på att åka till någon annan stad och bo på SPA, äta trerätters och bara mysa + bo på hotell. Har ni tips på bra ställen med det lilla extra!? Tipsa gärna =)

Ny vecka: Jag är peppad på denna vecka och vi går snart in i juni! Tiden går så himla fort och just nu tycker jag bara att det känns positivt då vi har så mycket roligt framför oss.

18741829_10213041825181642_356366991_n

Kommentarer

  1. Emelie

    Ett stort tips är och köpa ett GLAS skärmskydd! Är som ett extra glas över skärmen och tappar man den så spricker bara glaset och inte din skärm!

  2. Clara

    Yasuragi Hasseludden ca 30min utanför Stockholm är verkligen ett hett tips, sjukt mysig stämning och massor av mysiga aktiviteter, samt en helt otrolig middagsrestaurang med en ljuvlig 7-rätters avsmakningsmeny, Rekomenderas varmt! 🙂 Älkar din blogg förresten, läst vartenda inlägg sedan sommaren 2k15 typ, hoppas på att traditionen lever kvar länge än! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hört så mycket bra om det 🙂 får nog spana in det lite närmre!! 🙂 Tusen tack för så fina ord, du anar inte hur glad jag blir!! <3 kramar!

  3. Miirox

    Haha älskat oxå Prison break! Mikael e bara föööör snygg! Dock så mkt propaganda i nya säsongen 😒

  4. Elin

    Vi ser också på prison break. Imorgon börjar vi på säsong 4. Så spännande!!!:)

    Blir också sugen på att åka iväg på spa och grejer, många tips bland kommentarerna! Lär dock dröja ett tag innan vi lämnar sonen på natten eftersom han nattammar fortfarande… han är 8 månader idag.

    Grattis till graviditeten! Jag är lite avundsjuk 😍

    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Såå spännande ju! 🙂 förstår verkligen! Men snart så! Tiden går ju så himla snabbt!! Och tack fina du! KRAM <3

  5. L

    I Luleå finns det ett hotell som heter Clarion Sense som verkar ha ett väldigt fint spa, fina rum och bra restaurang. Skulle själv vilja åka dit.

  6. Nathalie

    Ystad Saltsjöbad nere i Skåne, ligger precis vid havet och är ett fantastiskt spa. Superfint och otroligt god mat!

  7. Jessica

    Hotell hallstaberget i sollefteå..20 mil från umeå..ungefär 3 timmars bilresa.. god mat, fint hotell och spa

  8. Isabell

    Om ni vill åka lite längre (Stockholm) så kan jag tipsa om Yasuragi, ett riktigt drömställe! Närmre Umeå har jag tyvärr inget tips. Lycka till med planerna för resan, kram! 🙂

  9. Sara

    Kan varmt rekommendera Loka brunn. Är så himla fint och lätt mitt favorit ställe när det gäller avkoppling! Finare miljö går inte att hitta!! Kika in på deras hemsida så får du själv se😍

  10. L

    Hotell hallstaberget i Sollefteå!! 5 stjärniga och har otroligt bra spa och mat. Rekommenderar. Sen är de inte så långt ifrån Umeå heller ca 2h 🙂

  11. Rebecka

    Hej! Måste först och främst gratulera till ännu en graviditet! Hoppas att allt går som det ska och det ska bli så kul att följa er resa!
    Om ni söker ett barnfritt spa med övernattning måste jag rekommendera Asia Spa i Varberg, lite lång resväg för er del men det är det värt! Har själv varit där en hel helg och det var en vistelse jag sent kommer glömma! Många olika pooler och avdelningar/rum för avkoppling i trevliga och mysiga miljöer med dryck och frukt. Maten som serverades på hotellet var helt fantastisk! Om ni väljer ett av de finare rummen lovar jag att ni kommer få ett rum utöver det vanliga!
    Kram till er och hoppas ni mår bra!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack för tips! Hört mycket bra om dom!! 🙂 Och tack!! Hoppas allt är bra med dig med!! KRAM <3

  12. Andrea

    jaaaaa Omg prison break är bästa serien!! Kollar varje vecka! Inväntar sista avsnittet på onsdag, det är ju bara 9 avsnitt denna säsong:( kram

  13. fia

    kan du inte lista din topp 5 lista med din favvo mat? hade vart roligt att läsa (gärna recept med)
    stort grattis till graviditeten också, hoppas att allt går vägen! massa kramar

  14. Evelina

    Supertips på myshelg med bra avstånd från Umeå! Jag och min man har gjort det här flera gånger hehe: ta X2000-tåget till Örnsköldsvik, gå på deras spa i Paradiset/Paradisbadet (jag lovar det är hur fint och fräscht som helst! prisvärt dessutom), käka sedan middag på Linnea & Peter (jättebra restaurang som har bra betyg i bl.a. White guide) och sov sedan över på Elite-hotellet som är superfräscht. Jag är kräsen av mig men älskade detta! Fem plus! Ha så mysigt vad ni än hitta på, och ta hand om dig <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh tack för tips!! Vad kul att det är så pass bra! Hört gott om det förr också 🙂 ska kolla där!! Stor kram och detsamma <3

  15. Annisen

    Hur har ni gjort för att få ett så tidigt ultraljud i Umeå? Jag bor i samma stad och fick mitt första typ vecka 17, men först med IVF-behandling i så tidigt som vecka 8-9!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Bokade via en privat ”klinik” 🙂 Norrlandskliniken samarbetar (tror jag att det är) med en kvinna som gör ultraljud i tidiga veckor 🙂 kram

      1. mini

        Jag gjorde samma, Ville se om det fanns ett tickande hjärta denna gång då vi tyvärr gått igenom missfall. Vilken vecka är du i? Kommer ni göra KUB-test sen?

  16. Mia

    Från umeå kan det vara mysigt (och lätt!) att ta båten över till Vasa! Antingen bo på hotell där, scandic har jättemysiga rum med egen bubbelpool på rummet, eller ta bilen med och köra t.ex. till Kalajoki där det finns helt fantastiska sandstränder!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish