Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka och sommarvärme

Hej fina vänner!

Har ni haft en härlig helg? Det har vi trots all flyttpackning. Dagarna har varit fullspäckade från morgon till kväll! Jag mår fortfarande inte helt bra och känner mig nedstämd och ledsen. Vet inte ens varför men F sa att jag var precis likadan förra graviditeten ungefär fram till vecka 9/10. Jag har inget eget minne av att det var så men det stämmer säkert.. Jag känner mig otacksam som inte är gladare än vad jag är men sanningen är att jag redan har ont i ryggen, mår illa, foglossning.. Sitter mest och funderar på hur detta ska sluta, haha.. Ska sluta vara negativ nu men vill så gärna vara ärlig med er.

Vi har iallafall haft en fin helg och ätit massor av god mat, njutit av solen (sommaren verkar äääääntligen ha hittat upp till Umeå), hängt på stranden och ätit sushi och umgåtts lite med vänner. F har också kört bort massor med kartonger och vi har gjort oss av med möbler och andra grejer som vi inte ska ha kvar. Det går sakta men säkert framåt med allt. Nu är det inte alls länge kvar tills vi ska flytta ut.

Önskar er en jättefin dag! Stor kram <3

18624576_10212977912143856_1072679308_n18623043_10212977911103830_116906782_n18644357_10212977914943926_1837128877_n

Dagen innan solen och sommaren kom till oss =)

Kommentarer

  1. Hanna

    Jag mår likadant till vecka 12 ungefär! Blir väldigt nedstämd och ”deprimerad”. Tror det är hormonpåslaget. Hoppas det vänder snart!

  2. J

    Hej fina Gabriella!
    Jag tittar in på din blogg varje dag, flera gånger. Jag ÄLSKAR den och finner stor inspiration av att kika in här och följa din instagram!
    Jag har ett problem som jag inte vet VEM jag ska ta upp det med… O du är så klok i dina ord när andra bett dig om råd. Det är som så att jag har en dotter på snart 9 månader. En frisk, sprallig och helt underbar liten tjej.
    Hon har inte fått någonting med socker hittills, jag är väl inte ANTI socker men välsigt kontrollerade mängder. Dock tänkte jag inte introducera socker än på ett tag.
    Men till själva problemet… Det är många i min familj/omgivning som tycker att jag gör ett dåligt jobb med henne då jag ger henne en fruktklämmis till mellanmål (en per dag) och ibland en grötklämmis på morgonen… Sedan får hon lunch på burk från Semper (oftast vegetariskt) till middag gör jag puré/småbitar av det vi äter (inget starkt, salt eller så förstås) och på kvällen får hon gröt + välling som läggningsrutin. Hon kan dock äta välling 3-5 gånger per dag. Dem tycker hon äter FÖR MYCKET och de säger hela tiden åt mig att hon kommer bli överviktig osv. Att klämmisarna innehåller mängder med socker o att jag är en ”hycklare” som säger inget socker då jag ger henne klämmisar… Jag börjar må RIKTIGT dåligt över detta nu :/ Jag försöker skaka av mig det men det händer så ofta… De säger att hon har tjocka lår och hoppar på. Jag försöker säga ifrån men jag har även psykiska problem i bakgrunden som gör det svårt.
    Jag har inte orken att stå och göra egna mellanmål till henne just nu då jag har väldigt ont i magen och ska utredas. Jag är trött JÄMT. Jag försöker samla energi då hon sover för att kunna leka, gosa o vara med henne. Där kan jag oxå få skit, de säger att jag inte gör nått med henne. Men det gör jag verkligen… Jag leker med henne varje vaken stund, myser, läser och pysslar. Hon är verkligen det bästa jag har!
    Jag vet inte riktigt VART jag ville komma med detta, men jag skulle behöva dina råd i hur jag ska göra o tänka. Gör jag fel med min lilla ang mat o mellanmål?
    Du är så duktig och fin med Jason… Så glad jag hittade till din blogg!
    Kramar <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!!:) <3 Blir så glad! Jag tycker verkligen att du ska skita i andra och bara ta hand om dig själv och din dotter. Du vet vad som är det bästa för dig och ditt barn och det kan ingen ta ifrån dig. Vi gör alla vårt bästa som föräldrar och det kommer alltid att finnas människor som tycker att man gör fel! Vi har alla olika syn på rätt och fel när det kommer till föräldraskapet och det är helt okej. Så länge ditt barn får i sig allt hon behöver och mår bra så tycker jag absolut inte att du ska ta åt dig. Säg till på skarpen att dom ska låta dig vara och kör ditt egna race. Ingen är perfekt och vi gör ett grymt jobb varje dag! Att ha barn är inte alltid en dans på rosor och det viktigaste är att dom är mätta i magen och fulla av kärlek. Om du går till BVC så tycker jag att du kan lyfta frågan med dom. Dom besitter otroligt mycket kunskap och det är ett bra ställe att vända sig till om man är osäker och vill ha lite stöd eller hjälp. Så kolla med dom så kan dom nog ge dig ett bättre svar än jag. Skickar en stor kram till dig och stå på dig!! Kram <3

  3. Kristina

    Stort grattis till er! Blir så glad. Håller tummarna att allt går bra och att du snart mår bättre så du återigen får njuta av en liten bebis! Fick min första för 5 dagar sen och det är verkligen det bästa som hänt i livet så förstår verkligen vad du längtar till. Så kul att läsa om allt som händer för er framöver. Har också byggt hus och det är nåt speciellt att få allt nytt och precis som man vill. All lycka till er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack!! Blir så glad <3 och stort grattis!! Så fantastiskt 🙂 ja, det är något speciellt med det, kram

  4. en med samma mående

    Känner så väl igen mig i ditt mående!! Har en son själv som är född i november 2015 två månsder efter Jason & började följa dig under våra graviditer då. Idag är jag gravid med en liten lillebror i V.27 & jag mår fortfarande inte bra. Känner inte igen mig själv, förstår inte varför man inte kan få vara lycklig.. vill egentligen bara säga att du inte är ensam om att må såhär. Vi vet faktiskt vad vi bär på, ett nytt liv, det finaste man kan få. ❤️ Snart är dom på utsidan & vi får må bra igen ✨

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt!! Grattis!! <3 Och ja.. Så skönt att jag inte är ensam i dom känslorna.. Man blir nästan arg på sig själv men jag gissar på att det är hormonerna som spökar.. KRAM <3

  5. Sofia

    Det är säkert mycket oro undermedvetet också eftersom mycket händer på en gång. Fastän allt är postivit betyder det inte att man inte blir stressad. En dag i taget 💖

  6. anonym

    Krya på dej och ha en fin vecka. Hoppas du kommer må bättre. Vädret i Stockholm är bra men tyvärr blåser kallt. Min mamma kommer från Haparanda så jag varit mycket i Norrland kram ta hand om dej.

  7. Jeanine Bennerdt Hammer

    Det är helt ok att må så. Man blir orolig hur man ska klara av att vara en bra mamma och vara gravid samtidigt. Min senaste graviditet när jag vaknade på natten och skulle kissa så grät jag pga smärta i ryggen och kunde inte ens komma ur sängen utan hjälp.. men man klarar så mycket mer en man tror, och nu har jag två fina barn, och det är så värt det 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Skönt att jag inte är ensam!! Ja, det är mycket tankar och känslor som kommer upp <3 så underbart, grattis, kram <3

  8. Emma

    Det har varit väldigt mycket negativa tankar härinne på senaste tiden. Ni har velat ha ett till barn länge, i alla fall vad du skrivit på bloggen. Och när det väl sker så ser jag bara pest & blä? Blir faktiskt på lite dåligt humör av att gå in och läsa dina inlägg nu för tiden, vilket gör att jag inte gör det för ofta längre.. tråkigt! Bli på lite bättre humör gabbi! Om det är till nån tröst så skulle MÅNGA döda för det livet du har. Ni bor fint, ni har en underbar son och ni ska BYGGA HUS! Hur stort är inte det! Bli på lite bättre tankar och börja uppskatta livet mer och känn dig lycklig. Tills dess håller jag mig härifrån. Kram på dig! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tråkigt att du känner så! Hur bra jag än har det så tänker jag inte sitta och ljuga på min blogg om mitt mående. Här delar jag med mig av mitt liv och det är inte alltid en dans på rosor oavsett hur lycklig jag är eller hur många som skulle döda för det liv jag har. Men tack för peppen! Du är välkommen tillbaka framöver! KRAM <3

      1. Sara

        Men läs inte då! Gabriella finns inte till för att göra ditt liv bättre! Självklart mår hon dåligt ibland som alla andra och jag tycker det är bra att inte bara visa upp en perfekt fasad utåt, ingen har ett perfekt liv.
        Jag har en underbar son som jag är så glad över att ha fått, men mådde så dåligt hela graviditeten! Och det måste man få säga, det är ett jättejobb man gör att ha ett barn växande inom sig och alla mår olika av det!
        Ta inte åt dig av såna här kommenterer gabbi! Är så glad för din skull och håller alla tummar för att du snart får må bättre och att Jason får ett litet syskon i december 🙂 Stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish