Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och god morgon mina vänner <3

Allt bra med er? Vi mår toppen och har haft en härlig helg. Vi har haft mycket att göra och tycker båda två att vi har kommit riktigt långt. Känner mig så himla nöjd med det vi har hunnit med denna helg. Nytta och nöje och massor med lek och bus med vår lilla kille =) Bättre kan det inte bli!

Helgens bästa: Att Jason och F äntligen fick lite mer tid ihop. F hatar att vara ifrån Jason och pratar om det i princip varje dag – att han vill se honom mer om dagarna. Det blir ju i princip bara att dom busar lite, äter middag och gör sig i ordning om kvällarna innan det är läggdags för Jason.. Jag förstår att han tycker att det är jobbigt men det är såklart så livet ser ut för dom flesta. Men ja, det var underbart att dom fick mycket kvalitetstid ihop denna helg. Det märks att dom båda uppskattar det enormt.

Mysigaste: Vi åkte ut till havet och åt middag ute med vänner. Det var så mysigt att bara vara, prata massor och äta gott. Älskar spontana utflykter och det var en riktigt fin miljö att sitta i. Jag blir så lugn av att ha fin utsikt när jag äter, haha =)

Störande: Jag tappade en sminkpalett i golvet och såklart gick alla ”skuggor” i den sönder i tusen bitar.. Måste inhandla nytt snarast. Har faktiskt börjat tycka att smink är ganska kul till skillnad från förut.

Något vi pratat om: Vi har pratat klinker och kakel och här kan ni läsa mer om vad det är vi funderar på nu innan allt är bestämt. Vi har också pratat om vad vi ska göra på min födelsedag och vi har pratat om en sak som vi ska göra i slutet av månaden. Det är mycket som händer nu!

Lycka: Över att mina favorit-natur-chips har kommit i smaken ”örtagård”. Det är seriöst den godaste smaken jag vet! Förut fanns det chips som hade smaken ”franska örter” (tror jag att det hette) och det var mina favvos.. Var så ledsen när dom tog bort dom! Men nu finns ett alternativ till dom, mums!

Vill ha: Jag älskar ju porslin och hade inte tackat nej till att äga lite mer i marockanskt mönster. Älskar det!

1d0cdaa88554531a6e14933ce589735b

Tycker att det är toksnyggt! Lånade bilden från PINTEREST! Vi kommer förresten att ha golv i liknande mönster i tvättstugan. Kommer att bli toksnyggt!

fcdf03bfb41c59cf32e2577bd26e324d

Även denna bild är lånad från pinterest. Det är typ såhär vi kommer ha golvet i tvättstugan =)

Kommentarer

  1. Angeline

    Om du tar dina skuggor, lite ren alkohol och blandar så blir de som nya igen! Onödigt att köpa nytt 🙂

      1. Angeline

        Jadå! Funkar skit bra! Passa på och blanda olika så får du andra färger också! Och grattis MAMI!!! 🤗🤗

  2. Rebecka

    När ska ni berätta er hemlighet? Är såååå nyfiken haha.. hoppas du och familjen får en fin kväll, kram <3

  3. Lisa

    Så fint med det mönstret på golv.. 🙂
    Jag o sambon var o kollade på radhus i Söndags och fick vår lägenhet värderad i Fredags..
    Så ska bara ta tag i o söka lånelöfte också.
    O på Onsdag ska vi kolla på ett till radhus som vi verkligen har fastnat för men får se hur det känns efter visningen
    Vi behöver större känns det dom redan nu med 2 vuxna, 1 tonåring, 1 3månadersbebis o 2 katter i en 3:a på 65 kvadrat så blir det rätt trångt haha..
    Önskar dig o din familj en underbar Måndag o lycka till med flytten..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är såå fint 😀 men vad roligt!! Förstår att ni känner att det är lite trångt <3 lycka till med att hitta något större, kram fina <3 och detsamma

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish