Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Good morning

Hej fina vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Idag är det fredag och det känns så himla härligt. Förra fredagen hade vi cirka 20 grader och sol här i Umeå så det ska bli intressant att se vad denna dag bjuder på för väder. Jag och F funderar på om vi ska ta oss iväg till kakel/klinker-stället nu på morgonen innan han börjar jobba för att kika på lite mer alternativ till kök och badrum. Husresan blir så äkta när man faktiskt gör något på riktigt! Annars känns den mest som en avlägsen dröm och det är fortfarande helt oförståeligt för oss att vi kommer att ha ett färdigt hus om ett år..

Annars blir helgen lugn! Vi ska såklart göra en videoblogg åt er och så ska vi bara mysa och vila hemma. Kanske blir en sväng till leklandet igen precis som förra helgen. Det uppskattades ju så mycket av Jason (och F, hehe)! Jag vaknade imorse med tusen (okej, inte tusen utan snarare fem) finnar runt munnen också och det kändes inte alls roligt. Av någon anledning känner jag mig ofräsch direkt jag får finnar runt just munnen.. Har ju haft världens problemhy där förut och speciellt när jag var gravid med Jason.. Då fick jag lite ärr också.. Hoppas det inte kommer mer nu! Man ska inte gnälla över lite finnar egentligen men jag tycker på något vis att det är jobbigt att ha dom ändå..

Igår beställde jag förresten lite smått och gott och ni ska få se resten sen. Här nedan kommer en liten sneak peak =)

Skärmavbild 2017-05-12 kl. 00.34.22

Och kolla hur söt Zelda var igår!! Lillgumman <3

18471315_10212875603266198_929691864_n

Igår mötte jag upp min fina vän och vi åt både middag och fika.. Och då bör jag tillägga att jag redan hade ätit middag en gång hemma också.. Hungrig tjej, hej… =)

18425861_10212882134549476_1172444889_n

18470708_10212882134429473_2001407417_n

Så mysigt!

Kommentarer

  1. Jennie

    Omg du är gravid 😍 Jag är så himla glad för er skull. Din skull. Jag har förstått hur mycket du längtat och velat det. Det gör mig glad. På andra sidan skärmen och jordklotet, glädjen räcker ändå hit. Hoppas allt går vägen ❤️

  2. Jennie

    Hej. Har haft problemhy sen jag var 13, är 24 nu! Förstår verkligen hur jobbigt det är och det är ju verkligen hormonstyrt. Det enda som har hjälp mig är att tvätta morgon och kväll med milda produkter och återfukta massor. Just finnar på haka och runt munnen är vanligt när man får hormonpåslag som vi ägglossning, mens eller graviditet 😉 hoppas på de senare, då kan man iallafall stå ut en stund!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har också haft problem till och från sedan tidiga tonår men har fått bättre hy ju äldre jag blivit.. Ja, det är jobbigt när hormonerna flödar och man inte kan göra så mycket.. Jamen ellerhur 😉 då klarar man sig igenom det bara för att man vet vad man har framför sig 😉 KRAM <3

  3. Linnea

    Har bikinin och byxorna själv, båda e jättefina o sitter jättebra! Älskar byxorna för dom ser ut som typ kostymbyxor men känns som mjukisbyxor 😃

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish