Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Hur länge vill du blogga? 

Jag tänker några år till typ.. Älskar sociala medier men när mina barn blir större så vill jag inte att vårt liv ska finnas på internet alls i nutid. Vet inte varför jag tänker så men det är så jag känner just nu iallafall. Å andra sidan älskar jag att skriva av mig och dela med mig. Men nej, jag lär inte hålla på med sociala medier allt för länge till som det känns just nu. Kanske att jag kommer att jobba med det men mer ”bakom kulisserna” eller vad man nu ska kalla det.. Jag vill ha ett ”vanligt” jobb och en utbildning och har egentligen inga större planer på livet mer än att leva ett Svensson-liv med lite ”guldkant”. Vill kunna resa mycket, bo i hus, ha bra inkomster, många barn och bara njuta av livet med min familj.

Sparar ni till Jason? Hur mycket och varför?

Har svarat på denna fråga flera gånger förr men ja det gör vi =) Vi sparar hela barnbidraget varje månad och vår plan är att vi ska kunna hjälpa honom att köpa en bostadsrätt med dom pengarna sen när det är dags.

Berätta tre saker som inte många vet om dig?

Jag är grym på att skriva CV:n, haha. Hjälper alla i min omgivning med det typ.. =) Jag har över 300 par trosor (shoppade alltid på H&M förr och inhandlade deras trosor som kostar 30:-, hehe) och jag vill alltid surfa på webbläsaren ”safari”. Gillar ingen annan av någon anledning och får typ panik om den inte finns om jag ex. lånar någon annans dator!

Tar du åt dig av elaka kommentarer? Bryr du dig mycket om att folk ska gilla dig?

Jag kan skaka av mig det mesta! Brukar inte ens läsa elaka kommentarer och raderar dom bara direkt jag ser att det är något taskigt som står (man ser typ på första meningen att det är något dumt som skrivs). Dom flesta känner ju inte mig personligen så vad dom tycker om mig spelar inte så stor roll..  Varför ska man bry sig om vad folk man själv inte bryr sig om tycker? =) Jag bryr mig om vad dom jag älskar och tycker om säger om mig men resten är inte så viktigt. Man får räkna med det mesta som offentlig person och jag skiljer på vem jag är inom sociala medier och i verkliga livet.

Är du rädd för något? 

Mörkret (fortfarande, haha) och döden.. Jag har förlorat ganska många i min familj och det är fruktansvärt. Är nog inte så rädd för att dö själv men är rädd att förlora dom jag älskar.

Hur länge är ni uppe om kvällarna? 

Vi är uppe alldeles för sent.. Vi kommer oftast i säng runt midnatt..

Bästa tipsen inför en flytt? 

Planera och börja i tid! Vi har ju flyttat sjukt mycket och är det något jag har lärt mig så är det att köpa dom där kartongerna i god tid. Börja packa och rensa lite smått redan någon/några månader innan. När man väl står där en vecka innan flytt och inte har gjort något alls så får man lätt panik och det är allt annat än bra. Så börja i tid och ta det lugnt med allt. Och boka flyttstäd om du har råd och möjlighet! Det är väl investerade pengar då man har tillräckligt mycket att tänka på redan med allt annat.

Har du träffat många bloggläsare?

JAA!! Och alla är så himla snälla och fina <3 <3 Jag vill träffa er alla någon dag!! Vissa har ju hängt med här på bloggen superlänge och då får man verkligen en nära relation via kommentarsfältet eller mail. Tycker att det är så fint! Här om dagen så fick jag mail från en tjej som jag haft kontakt med till och från i två år och nu hade hon och hennes sambo äntligen plussat!! Gud så glad jag blev för deras skull då jag vet att dom önskat ett barn så länge. Satt med tårar i ögonen och läste hennes mail. Tycker om er alla fina så mycket och jag ser verkligen att vi har ett speciellt band då vi kan prata så mycket genom kommentarsfältet. Tack för att ni finns <3

Vad ska du ha för bikini i sommar? 

Gud, jag vet inte än.. Sitter faktiskt och kollar runt på nätet om kvällarna. Funderar på denna här nedan! Vad tycks? =)

117677-0001_1

Denna nederdel!

117598-0001_1

Och denna överdel =) Så fina! Lånade bilder från nelly.com.

Kommentarer

  1. Jennifer

    Hej! Jag tycker du ska köra på de från todiefor 🙂 så sjukt snygga! Har själv köpt den du har i blå, fast jag köpte svart 🙂

    Vad var de för hemlis du hade i vloggen, kan inte vänta 🙂 kram <3

  2. Janina

    vacker som alltid talar öppet du! 🙃 Jag är alltid glad att läsa! Kram💕 (ursäkta min inte perfekt svenska)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish