Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/-

+ Jag hämtade äntligen ut min mobil igår! Den har ju varit klar jättelänge men jag har inte riktigt fått ihop det trots att jag har haft tid egentligen.. Men nu så! Är sååå glad!

– Jag äter så sjukt mycket för att jag är vrålhungrig och sedan mår jag illa och kan knappt röra mig, haha. Jag är på riktigt hungrig konstant just nu.. Och det är jobbigt att min mage knappt orkar ta emot allt jag stoppar i mig. Men hungern har ingen lag! Är man hungrig så måste man ju få äta, haha..

+ Vi märkte att företaget som ska leverera kakel/klinker till huset öppnar redan klockan 7.00 på vardagar! Dom har stängt på helger och stänger innan F slutar jobbet på vardagar och därför har vi svårt att få till ett möte där. Men nu är vi glada över att vi kanske kan ta det någon dag innan han börjar jobba istället. Vi tänkte se över våra val en sista gång, eventuellt ändra oss gällande kakel i köket men också klinker i hallen och helheten i ett av badrummen.. Vi får se hur det hela slutar =) Uppdaterar er.

+ Vi har hunnit köra bort hur mycket kartonger som helst denna helg till vårt magasin som vi hyr! Känns så ba att komma lite framåt i flyttprocessen. Och det känns skönt att ta det steg för steg och slippa stressa.

– På tal om mat och att äta… Jag är tillbaka i sockerträsket igen och äter på tok för mycket sött. Fika, choklad, allt slinker ner! Måste verkligen skärpa mig igen! Föll dit igen under/efter Stockholmsresan och har inte riktigt kommit ur än.

+ Vi kikar på ny soffa och även på ett nytt matbord. Är ju såklart tidigt att beställa ännu då vi inte ska flytta in i huset på ett bra tag men det är kul att kolla iallafall. Har så mycket idéer och drömmar! Kommer at bli så fint och vi kommer verkligen att unna oss dom möbler vi vill ha så att dom får förgylla vårt hem i måååånga år framöver.

+ Jag köpte mig en svart trenchcoat igår! Äntligen säger jag bara! Har velat ha en sådan hur länge som helst men känt mig lite snål, haha. Köpte även två nya toppar. Ska visa er allt sen.

– Igår skulle jag fånga Jason när han föll från soffan.. Jag lyckades fånga honom men rev honom på låret med mina naglar. Detta är första gången jag har lyckats göra honom illa med naglarna. Som tur är så blev det inget större märke men ändå! Kände mig hemsk efteråt!

18337519_10212830768505357_422749272_n

Lånade denna bilden av fina Klara =) Såhär gott fikade vi tjejer igår! Så mysigt att bara få prata av sig, älskar dom!

Kommentarer

  1. Cissi

    Du har inte stressmage/magkararr? Då brukar man känna konstant sug/hunger, ofta låter magen, men snabbt bli illamående/tvärmätt vid matintag. Försök varva ner lite 😊

  2. Josefin

    Åh.. jag råkade riva min jämngamla son på kinden när han också var på väg ur soffan… man får ju så dåligt samvete fast det såklart inte var med flit..

  3. Marielle

    Hej!
    Så himla roligt att följa processen när ni bygger hus och ska flytta! Vi ska flytta till en ny lägenhet om en månad och vi är sugna på att köpa likadant matbord och stolar som ni har. Tänkte bara fråga om ni är nöjda med dem? 🙂 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish