Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och god morgon fina ni! Allt bra med er? Jag mår jättebra och vill börja med att skriva att vi SNART kommer att komma igång med youtube igen. Det har varit så mycket nu och vi lägger typ varje ledig stund vi har tillsammans på att bara umgås men också på att packa kartonger, köra bort dom, spackla hål i lägenheten, jobba, plugga (inte jag då men F), träna, F ska börja köra brännboll igen nu med sitt gamla lag inför yran, vara med vänner.. Haha, ja listan kan göras lång. Det har varit mycket på senaste med husbygget med och vi har ett möte till imorgon. Youtube har verkligen inte prioriterats just för att det tar sådant tid att filma och sedan klippa. Men snart så! Till helgen tänkte vi göra en videoblogg och sedan har vi som mål att göra iallafall en video per helg när vi är hemma alla tillsammans. Jag ställde så orimliga mål för youtube för några månader sedan och bara det gjorde mig lite omotiverad.. Vi vill ju så gärna filma hela familjen och det går ju enbart på  helgerna nu när F inte är pappaledig längre.. Ja, ni fattar =) Men till helgen så! Håll utkik!

Idag ska vi umgås med vänner hela dagen och ta det lugnt. Tycker att det är så skönt att det är en kort arbetsvecka nu och att F snart är ledig igen. Jason har varit ganska krävande i typ två veckor och testar mitt tålamod heeeeela tiden.. Han testar gränser hela tiden och vill helst göra tvärtom mot allt jag säger, haha.. Någon annan med barn i samma ålder som känner igen sig!?

Önskar er en härlig dag! Stor kram <3

18254377_10212783316839095_14360944_n18253928_10212783311798969_1459252394_n

Delar med mig av två bilder från Valborg! Jag och Jason var med Tove och hennes familj och kollade på brasan lite + åt pizza medan F firade en vän som fyllde år ihop med ett gäng killar. Kul att han passade på att umgås med honom lite nu då han ska flytta från Umeå nu inom kort. =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Maria

    Åh vad jag känner igen mig. Min son är 1,5 år och det är mer tålamodsprövande än aldrig förr, haha. ”Nej” hjälper inte, det blir bara roligare då. Det ska klättras och det ska härjas. Blommor kan vi absolut inte ha i fönstren, det är ingen idé att ens försöka. Herre gud vad frustrerad och arg jag blir ibland. Och sen när han har somnat så är allt som bortblåst, för han är ju världens finaste lilla kille! 🙂 <3 Ta vara på tiden, det går så himla fort (vilket man ju inte trodde innan man fick barn, men det är ju verkligen sant). Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ellerhur! Jason är precis likadan! Han blir helt busig när han får ordet ”nej”, haha 😉 <3 Förstår dig precis, är i exakt samma sits. Ja, det är galet!!! Man hinner inte med… KRAM <3

  2. Profilbild
    Vera

    Vardagsvloggar vore också roligt, har inget mig emot att du visats vad du och Jason hittar på när inte F är hemma. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt att du känner så 😀 <3 kan i så fall prova att göra något sådant framöver, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh! Det gjorde min dag att få träffa er med finisar! <3 ni får gärna skicka över bilderna vi tog 😀 stor kram <3 <3 <3 ni var också så trevliga och fina!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish