Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Familj

Det bästa med min familj: Att jag blir så jäkla lycklig av dom. Det spelar ingen roll vad vi gör eller inte gör. Bara vetskapen om att jag har två killar där hemma (+ hundarna såklart) gör mig så glad. Och att vi har hela livet framför oss gör det bara ännu bättre. Jag känner mig så rik varje dag.

Det sämsta: Att F inte är pappaledig längre, haha.. Vill ha honom hemma hela tiden! Och jag vet hur mycket han saknar att vara hemma på heltid med Jason trots att han trivs så himla bra på sitt jobb. Men det är såklart så livet ser ut men jag saknar vår tid med alla hemma iallafall. Önskar att jag hade tagit vara på den ännu mer men det hade jag nog sagt oavsett hur jag hade tagit vara på den. Jag vet nog på något vis innerst inne att jag tog vara på den så mycket jag kunde och att vi njöt av varenda dag. Gud så fort ett år gick.. Det är inte klokt!

Längtar efter: Att vårt hus ska stå klart. Det kommer att vara en sådan fantastisk känsla att få flytta in i VÅRT hus som är byggt precis som vi vill ha det med dom material och färger som vi önskat. Det kommer att bli så VI. Och så längtar jag så himla mycket efter att Jason ska börja prata ordentligt. Jag vet inte varför men jag har tänkt på det så mycket på senaste. Tänk hur häftigt det kommer att bli när han kan prata mycket och sätta ihop meningar!?

Jag insåg: Att Jason har blivit så himla stor när jag kollade igenom lite bilder från förra sommaren på Toves mobil påväg till Stockholm. Han var liksom en kort och ganska knubbig bebis som knappt kunde ta sig fram och nu är han en lång kille utan bebishull som kan springa runt och som har en vilja och en envishet som heter duga.

Irriterad: På F för att han hade fått ett sms om att min mobil var klar på reparation den 27e april! Han hade helt missat det och hade jag inte tagit upp det igår så hade han säkert inte märkt det på en vecka till, haha.. Guuuuud så less jag blev när jag förstod att jag hade kunnat hämta den för flera dagar sedan och istället har jag krånglat runt med denna lånetelefon som jag har just nu. Snart är min älskling hemma igen! Haha, jag låter helt galen men min mobil är så viktig i min vardag så det är inte klokt. Och jag har så mycket information, anteckningar, sms och bilder osv på den som jag saknat under tiden jag inte haft den.

18254318_10212794727444353_640561670_n 18279861_10212794727364351_451771199_n

Älskar dessa två mest i världen. Och älskar att jag har gjort läppstiftsavtryck på båda två när jag har pussat dom på kinderna.. 😉

Kommentarer

  1. Profilbild
    M

    Hej! Har en fråga, är det många som kommenterar att du är hemma med Jason?
    Frågar för att jag själv är hemma med min dotter och tycker många reagerat på det sen hon blev 1 år.
    Tycker det är jätte bra om om har möjlighet.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Nej, det är faktiskt ingen som gör det.. Får lite nyfikna frågor ibland men aldrig någon som säger något med negativ betoning 🙂 Tycker också att man ska vara hemma länge om man vill och kan!! Kram kram fina du <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, han säger typ mamma, pappa, titta, tack tack.. Men han pratar inte alls mycket än <3 kram kram 🙂

  2. Profilbild
    Amanda

    Går Jason på förskola eller liknande, om inte, varför då eller ska han börja?
    Fin familj du har, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det gör han inte. Jag har möjlighet att vara hemma med honom så därför väljer vi att ha honom hemma lite till 🙂 Han får börja när han lär sig kommunicera lite mer. Kanske januari 2018.. Vi får se! Åh tack <3 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish