Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första maj

Hej fina <3

Idag har vi haft en så himla härlig familjedag. Vi har tagit vara på tiden och kört bort massor med kartonger till magasinet vi har hyrt (inför flytten), promenerat, busat med Jason, kollat på film och bara kramats. Älskar mina killar så himla mycket! Nu funderar vi på om vi ska ta oss iväg till vänner ikväll eller bara stanna hemma och ta det lugnt ikväll. F vill träna och plugga och jag måste deklarera. Har faktiskt inte gjort det än och om jag inte har uppfattat helt fel så är det absolut sista dagen att göra det idag.

Idag upptäckte vi förresten att dom har flyttat hela ”huvudgatan” för busstrafik i Umeå till en annan gata. Vi körde helt fel och blev stoppade då man absolut inte fick köra där om man inte var busschaufför och körde just en buss.. Det blev lite pinsamt men vi hade verkligen ingen aning och måste ha missat skylten. Det händer så mycket i Umeå hela tiden och man märker att det är en växande stad. Om man jämför med hur det såg ut innan jag och F flyttade till Göteborg år 2014 så är det som en helt annan stad. Jättekul att följa all utveckling =)

Önskar er en fin kväll! Dyker upp lite fler inlägg här inne under kvällen såklart. Kram <3

18280601_10212782519819170_1344190044_n

VI har ÄNTLIGEN nya sockar här hemma. Har köpt massor till både mig och F och nu ska jag inhandla nya till Jason med. Har ni tips på bra sockar för barn? =) Jag har tidigare köpt från H&M Exclusive och dom är så himla mjuka och sköna. Såg dock att dom var slutsålda nu i Jasons storlekar så måste hitta något annat alternativ. Så tipsa gärna om ni vet!

18280694_10212782519859171_861245619_n

Dessa två <3 <3 Innan vi skulle iväg!

Kommentarer

  1. Emilia

    Hej! Vart är mattan ifrån? Tycker den är SÅ fin och vill köpa en likadan tills när vår lilla familj flyttar till hus under sensommaren/hösten ☺️♥️

  2. Carro

    Hej! Jag har testat många olika genom åren. Både budget och dyrare. De absolut bästa är enligt mig PoP:s strumpor. Pluppar under (på de mindre storlekarna iaf), håller passform och färg samt är slitstarka. Inga andra strumpor har kunnat gå i arv i alla fall, men de har PoP:s!

  3. Ellen

    Polarn&pyret är dom ända strumporna vi köper till våran dotter, kommer i två pack. Är superbra för har halkskydd under och finns i många färger, men plus för mej är att dom finns i grått svart och vitt för kan tycka att det blir lite väl mkt mönster och färger annars.

  4. Stina

    Polarn och pyrets Två-pack tycker jag! Kostar typ 99:- men det är så värt det! Håller passformen efter massor av tvättar. Brukar köpa dom helsvarta till dottern 😊

  5. Tess

    Vi har sen vår tjej var ca 4-5 mån (nu svar 2 år) köpt bara på polarn o pyret. De enfärgade. De sitter bäst. Sen har vi andra som vi fått av familj och vänner men det är Älvsjö pop strumporna som används mest. Strumpor ska sitta kvar bara, blev snabbt trött på strumpor som bara gled av. Nu när hon inte har så mycket bebisfötter längre sitter övriga strumpor också lite bättre. Men det är först nu det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish