Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka igen

God morgon fina!

Hoppas att ni mår bra! Det gör vi och vi har en fullspäckad vecka framför oss. För mig väntar bland annat två resor fram och tillbaka till Stockholm och det ska bli så roligt. En av dom är i jobbsyfte och en av dom precis tvärtom! Annars så har vi lite husplanering på gång och sedan har jag bokat in ganska mycket träffar med vänner med. Jason är verkligen så himla rastlös om dagarna så att sitta hemma är inget alternativ! Vi måste verkligen ha ett projekt om dagen för att han ska få det han behöver. Vissa dagar räcker det att vi går ut och går lite (jag går och han SPRINGER, haha) men allra roligast är ju att träffa vänner och att han får leka med andra barn. Jag och Tove ska försöka komma iväg till öppna förskolan denna vecka också.

Annars längtar jag ihjäl mig tills jag får min mobil nu. Som jag nämnde igår så har F en helt ny som han fått efter flera veckors väntande och min är inlämnad på lagning då den gick sönder helt för ett par dagar sedan.. Jag har en lånetelefon just nu och det är alltid lika jobbigt tycker jag… Är såklart tacksam att jag har en fungerande mobil över huvud taget men jag längtar efter min egna SÅ mycket nu. Men snart så!

Hoppas ni får en jättebra måndag, kram <3

18110615_10212706672123025_2023656815_n

En bild från igår när jag fick naglarna gjorda =)

18110783_10212706378475684_673738415_n

Och såhär blev slutresultatet! Visst blev det bra!? Är jättenöjd!

Kommentarer

  1. Sofia

    Vilket hotell ska ni bo på? Jag ska också till Stockholm i helgen, fredag-söndag och bo på Clarion hotel sign där Selma’s spa finns med pool på taket.

  2. -Jenny-

    Jag känner så väl igen det där med stimulans och hitta på saker. Att bara vara hemma var inte tillräckligt. Känner ni fortfarande att J ska vara hemma på heltid länge eller funderar ni på att skola in honom på förskola några timmar för att han har behov av det?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så länge vi är aktiva om dagarna så ser jag inte något behov av förskola 🙂 men kanske när han är runt 2 år om han fortfarande är lika aktiv tänker vi. KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish