Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några saker som gör mig glad just nu

– Jag har blivit grym på det där med hemmaträning igen! Jag var så duktig på att dra fram yogamattan och träna för typ ett år sedan men sedan har det dött ut lite. Nu har jag tagit tag i det igen och det är så skönt att kunna träna hemma. Fortsätter att åka till gymmet ibland med men många gånger finns inte tiden eller lusten och då är det skönt att kunna köra ett snabbt pass hemma.

– Jag har fallit helt för majskakor. Det är (som dom flesta av er säkert redan vet) precis samma sak som riskakor fast av majs istället. Finns i så många goda smaker, i olika former och storlekar! Såå gott! Skulle kunna äta dom istället för chips än fredagskväll. Förstår inte varför jag inte ätit detta tidigare!? Har ätit majskakor utan smak men med olika smak blev dom ju genast sååå mycket godare.

18136779_10212707066332880_959775578_n

Såå gott verkligen!

– Imorgon är det lönedag! Min största njutning med att få in lönen på kontot varje månad är just nu SPARANDET! Det är så kul att se hur vi sakta men säkert bygger upp ett konto för vårt hus och alla kostnader som har med det att göra. Det blir så himla mycket roligare att spara när man har ett så tydligt mål som vi faktiskt har just nu.

– Jag har börjat kolla på Jocke & Jonna på youtube och jag tycker att det är SÅ underhållande. Deras youtubekanal är faktiskt den enda jag verkligen fastnat ordentligt för. Kollar ju på Therese Lindgren, Ida Warg och lite andra youtubers också ibland men nu har jag verkligen fastnat och vill se allt dom lägger upp =) Tycker att dom är så härliga att se på verkligen!

– Jag och Tove har bokat in lite roliga behandlingar! Nu när vi ska vara borta hela helgen så ska vi unna oss massor med lyxtid. Vi har bland annat pedikyr och SPA inbokat och det är något vi båda har längtat efter så länge. Att bara få sova på hotell ostört, äta middag ute, dricka lite vin, gå i butiker utan barnvagnarna.. Åh, det ska bli så härligt!

– Igår var det äntligen lite varmare ute! Och soligt var det också =) Ingen är lyckligare än jag för det. Ni vet ju hur mycket jag har tjatat om värme och ljus och nu är våren verkligen på gång här i Umeå med tror jag. Håller tummarna för det iallafall.

18110655_10212707066452883_1728756769_n 18136196_10212707066292879_2096017767_n

Två bilder från igår! =) Kommer att sakna området vi bor i nu så mycket.. 

Kommentarer

  1. Linda

    Oh Ida Warg ❤
    Vi gick i parallellklass när vi gick 1-6 🙂
    Är jätteglad för hennes skull att hon har lyckats. 🙂
    Hon är ju från Åmål från början 🙂

  2. Anonym

    Hej fina du! Jag älskar verkligen din blogg är inne här fler gånger per dag!<3
    Skulle var kul om du vill skriva ditt hemmatränings pogram då jag inte riktigt har hittat den träningen jag tycker passar för mig 😊 Ha en fortsätt fin dag, äntligen börjar solen titta fram mer!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så glad jag blir!! <3 Jaa, jag har faktiskt filmat det två gånger men blir inte nöjd med videon som blir och lägger därför inte upp den! Ska göra ett nytt försök snart 🙂 KRAM och ha en underbar kväll <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish