Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blir fin i håret

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår superbra och befinner mig just nu hos duktiga Amanda på Attityd Exclusives. Känns så himla härligt att få bli fin i håret igen =) Återkommer med före/efterbilder såklart så kika in imorgon om ni vill se mer.

Annars har vi haft så himla konstigt väder här i Umeå. Det har snöat massor utanför oss! Fick nästan lite panik över att vi skulle få vinter igen när vi vaknade imorse då snöflingorna var enorma. Som tur är verkar dom inte har stannat på marken. Vill verkligen ha vår på riktigt nu!

Ikväll ska F ut med vänner och jag och Jason ska ha lite hemmakväll. Får se om vi tar oss ut och träffar någon eller om vi bara myser inne han och jag. Är så himla trött idag av någon anledning! Hoppas att det släpper med dagens gång.

Önskar er en härlig lördag! Stor kram <3

image1 image2 image3

Dom har det SÅ fint här på salongen! Verkligen lyxkänsla rakt igenom =) 

Kommentarer

  1. Emma

    Så himla fin inredning på salongen! Vet du vart dem små guld/svarta ljuslyktorna kommer ifrån? Supersöta var dem =) kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, dom har SÅ fint verkligen 🙂 tror det är H&M Home men är osäker! Fråga på deras instagram <3 kram kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish