Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

BRUNCH

Såhär såg gårdagens brunch ut! Vi gjorde nog dom godaste amerikanska pannkakorna vi någonsin har gjort, haha =) Och då glömde vi till och med att lägga i smör!

18051713_10212678319654231_399617570_n18072437_10212678320054241_764509634_n

Här hittar ni receptet jag brukar följa. Jag tror att det är från ICAs hemsida i grunden! Jag brukar göra om det lite dock och använda yoghurt eller havregrädde istället för mjölk + tillsätta vaniljpulver och skippa saltet. Gör lite olika från gång till gång om jag ska vara ärlig, hehe =) 

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår! Förlåt, har inte kollat upp det än! Kan du länka inlägget den är med i så ska jag kolla nu i helgen!? KRAM <3

    2. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej igen! Han säger såhär: Börja koka ris först och börja steka champinjoner. Stek dom ganska hårt i olja och salt. Släng i röd paprika och gröna ärtor och stek dom med en stund. Rör ihop en svampbuljongtärning med havregrädde (från Oatly! Funkar nog med vanlig grädde med) och lite vatten. Häll detta över champinjonerna och grönsakerna. Låt detta koka upp i några minuter. Innan riset är helt klart (när det fortfarande finns vatten kvar) så häller man av det mesta av vattnet som riset kokar i och häller i svampblandningen. Nu får allt koka tillsammans på låg värme utan lock så att vätskan kokar bort och det bara är krämigt 🙂 vi har inga exakta mått men hoppas det hjälpte lite, kram <3 hoppas du haft en bra helg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish