Såhär såg gårdagens brunch ut! Vi gjorde nog dom godaste amerikanska pannkakorna vi någonsin har gjort, haha =) Och då glömde vi till och med att lägga i smör!
Här hittar ni receptet jag brukar följa. Jag tror att det är från ICAs hemsida i grunden! Jag brukar göra om det lite dock och använda yoghurt eller havregrädde istället för mjölk + tillsätta vaniljpulver och skippa saltet. Gör lite olika från gång till gång om jag ska vara ärlig, hehe =)
Kommentarer
Vart kommer dina fina kaffeglas ifrån?
MIO 😀 kram
Alltså dina bilder är fantastiska, helt sjukt hur hungrig jag blir när jag läser din blogg hahah. Och jag gillar inte ens amerikanska pannkakor xD
Haha men det som är så gott 😀 kram
Men mums!!! Så gott 😍
JAA 😀
Hej! Hur går det med receptet på risotton, är så sugen på att testa den. Ha en trevlig helg! <3
Åh förstår! Förlåt, har inte kollat upp det än! Kan du länka inlägget den är med i så ska jag kolla nu i helgen!? KRAM <3
https://gabriellajoss.me/2017/02/27/lite-blandade-bilder-fran-helgen/
Ska kolla upp! Svarar senast imorgon <3 kram
Hej igen! Han säger såhär: Börja koka ris först och börja steka champinjoner. Stek dom ganska hårt i olja och salt. Släng i röd paprika och gröna ärtor och stek dom med en stund. Rör ihop en svampbuljongtärning med havregrädde (från Oatly! Funkar nog med vanlig grädde med) och lite vatten. Häll detta över champinjonerna och grönsakerna. Låt detta koka upp i några minuter. Innan riset är helt klart (när det fortfarande finns vatten kvar) så häller man av det mesta av vattnet som riset kokar i och häller i svampblandningen. Nu får allt koka tillsammans på låg värme utan lock så att vätskan kokar bort och det bara är krämigt 🙂 vi har inga exakta mått men hoppas det hjälpte lite, kram <3 hoppas du haft en bra helg!