Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon från Stockholm!

Hej finisar och god morgon!

Vi kom fram till Stockholm i natt, haha.. Jason sov bort hela gårdagen och kändes så pigg och kry så vi bestämde oss för att ta en liten minisemester hela familjen. Ska bara äta gott, umgås, shoppa lite och ha det bra. Älskar sådana där spontana små saker som man hittar på ihop! Tror inte att jag kommer att blogga så aktivt idag utan jag tar lite påskledigt jag med =) Så vi hörs mer imorgon. Ska försöka vara aktiv på snapchat dock (och även insta direkt!) så följ oss där istället nu under dagen.

Kramar och glad påsk mina älskade vänner!

17965046_10212621976565689_1678034898_n

Mammas hjärta som passar på att sova ut nu på morgonen <3

Kommentarer

  1. Ebba

    Hej Gabriella! Först vill jag bara säga att jag beundrar dig & din blogg något enormt. Du verkar verkligen vara en jordnära & fin person. Iaf, jag har sett att du & F äter mycket vegetarianskt/veganskt. Jag ska börja bli vegan men har svårt att hitta goda saker att äta. De bilder du lägger ut på din mat ser så gott ut. Speciellt dina smoothies. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur det är att vara vegan & ge lite tips? Du kanske har gjort detta innan så då ber jag om ursäkt att jag frågar.
    Något som upprör mig är att alla tror att äta veganskt innebär att man har anorexia. Mina föräldrar & andra anhöriga ser väldigt skeptiskt på denna livsstil. Jag har oxå läst på internet hur de tycker att veganskt= anorexia. Men det finns ju så mkt vegansla näringsrika alternativ. Tycker man ska få välja själv hur man vill leva. Jag vill göra något bra för djuren & miljön för den delen. Ska man inte få det utan att få påhopp från andra? | Ha en fortsatt fin dag i Sthlm😄💗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 <3 åååh tack, blir så så glad!! Fina du!! <3 Jag kan absolut skriva ett inlägg om det! Håll utkik i veckan 🙂 Stor kram och hoppas du haft en underbar påsk! 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish