Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Hustankar

Jag tänker så himla mycket på huset just nu! Velar fram och tillbaka om saker som vi redan bestämt oss för och sådär.. Känns sååå jobbigt! Ni som bygger/byggt hus vet hur sjukt mycket val man måste göra gällande ALLT och det är inte alltid det lättaste. Allt ska gå ihop fint, matcha, se bra ut tillsammans.. Gaaah! Lyxproblem, javisst! Men ändå jobbigt att sitta och klura och stressa upp sig över allt och inget. Finns så mycket av allt så jag blir tokig! Hur tänker man när man gör sina val!? Hur ska man kunna få sinnesro!? Har ni tips och råd? Blir galen snart känner jag..

På tal om hus så har vi spikat det mesta nu (har dock fortfarande möjlighet att ändra oss gällande vissa saker) och efter påsk ska vi på möte om husets placering och sådär. Ska bli så spännande! Jag och F åker faktiskt förbi tomten nästan varje dag (blev dock inte så mycket just denna vecka då vi knappt hann umgås) bara för att se vad dom har hunnit göra och sådär. Jättekul att följa områdets utveckling! Kommer att bli så bra =)

17918655_10212607849012509_1406315027_n 17857672_10212607849132512_1729569145_n

Såhär ser det ut i området nu! Första etappen med hus har börjat byggas och det går såå fort när dom väl har levererat huset. Längtar ihjäl mig tills det är vår tur! Detta är väl första och sista gången jag hoppas att sommaren ska gå fort så att det kan bli höst och vinter igen!

Kommentarer

  1. Jessica

    När är det tänkt att huset ska levereras? Har ni fått något datum eller vet ni vilken månad? Det är så himla spännande att få följa med på detta! 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish