Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hur mår ni idag finisar? Vi mår bra och ska ha en riktig familjedag. Jason har varit lite hostig så vi blir hemma. Ska bara leka med alla leksaker på hans rum, se på film, äta god mat och njuta av långhelgen. Är så härligt att få spendera tid tillsammans och bara vara.

Annars så har jag massor med roliga grejer på gång nu i vår/sommar och ser så mycket fram emot allt som ska komma inom det närmsta. Lite saker jag som kommer inom det närmsta: 

– Jag ska ner till Stockholm med Jason i början av maj och kika in nya ”Loppi influencer studio”, träffa mina bloggkollegor Paula, Hugo, Satu och Ulrika, äta lunch och göra lite annat kul.

– Jag och Tove planerar också att dra iväg till Stockholm bara vi två. Blir nog någon gång i maj runt min födelsedag eller så.

– Jag fyller ååååår! Jag tycker fortfarande att det är så kul att fylla år, haha.

– Ska få vara med i tidningen MAMA.

– Vi kommer nog att göra en kortare resa med familjen.

– Vi ska flytta (mer om det snart).

– Jag ska göra ett roligt konsultuppdrag för LOPPI ganska snart och hjälpa till med ett projekt som jag tycker känns sååå spännande! Så glad över att jag fick förfrågan om att hjälpa till lite.

Hoppas att ni får en fin långfredag med nära och kära! KRAM <3

17888293_10212567182555873_1980846756_n17842263_10212567182635875_2078909092_n

Fick dessa fina blommor av min fina vän Jeanette =)

Kommentarer

  1. Mimo

    skulle du kunna skriva ngt om barnlängtan och hur man psykiskt inte blir helt labil av att det inte funkat fortf efter ett år… Känner mig så ledsen och ensam att folk runt omkring mig nästan blir arga av att jag blir otroligt ledsen och gråter runt mens. nu ljuger jag om att jag om att jag kommit till ”insikt” att det händer när det händer men sanningen är att jag gråter mig själv till sömns :'((((

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish