Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina!

Hoppas att ni har haft en fin dag! Tänkte kika in här lite snabbt och önska er en fin kväll! Jason har varit väldigt hostig idag samt lite låg så vi håller på att kolla upp vad det kan vara. Så himla jobbigt om han ska behöva bli sjuk igen. Och så andas han lite konstigt tycker jag.. Vi får se vad dom säger..

Igår hade jag en så mysig kväll med min fina Tove hemma hos hennes vän! Vi drack vin och lite drinkar, skrattade massor och drygade oss som vanligt, haha.. F skrattar alltid åt mig när jag berättar vad vi har haft för oss. Vi fjantar oss verkligen som tonåringar och har knäppa internskämt! Och så tog vi massor med selfies med en whiskeyflaska av någon anledning!? Men kul hade vi! Och vi fick hinka i oss massor av vatten innan vi till sist somnade som stockar. En välbehövlig kväll som spårade ur lite för mycket men som var såå rolig!

Annars går det bra med amningsavslutet men det tänkte jag skriva om lite mer imorgon! Så kika gärna in då. Ikväll ska jag äntligen få somna i Fs armar och vi har saknat varandra så mycket. Att sova med varandra är verkligen det bästa som finns och trots att jag sover så gott hos Tove så är det underbart att få mysa ner mig med mina killar igen. Jag älskar dom så himla mycket!

Önskar er en fin kväll så hörs vi mer imorgon! Kram <3

17918384_10212606958870256_1709098521_n

Ja, ni ser ju.. Vi var såå omogna igår ;p Skäms nästan lite idag..

17910732_10212607034432145_1146704870_n

Annars har vi haft det jättemysigt med vänner! Pratat om allt mellan himmel och jord, lekt med barnen och haft det så trevligt. <3

17792633_10212607034352143_1241354204_n

Älsklingarna som myser i knät precis när F hade skjutsat över Jason till mig innan han skulle till jobbet. ”Det känns nästan som att vi är skilda och har Jason varannan vecka” sa han till mig när han lämnade över honom imorse, haha… Jag har haft Jason på dagarna och F på kvällarna och nätterna. Det har funkat såå bra och det var helt klart bästa valet för oss nu i samband med att sluta amma (berättar som sagt allt imorgon). Vi har skrivit så mycket på sms och varit överdrivet gulliga med ”saknar dig”, ”snart ses vi”, ”du är världens bästa” osv.. =) Om två månader firar vi fyra år som gifta, galet..

17911001_10212607033112112_1162819409_n

En liten snapchat-selfie! Ska försöka bli bättre på att uppdatera där! Heter ”gabriellajoss” om ni vill följa.. =)

Kommentarer

  1. Livet som singel 20-åring med barnlängtan

    Men åh, vilken mysig kväll ni verkar ha haft! Det är så viktigt med egentid för att orka, bra att ni kan ta ett glas vin och släppa loss lite! Du och Fjodor verkar ha en så himla bra relation, är så glad för er skull. Och vad kul att det går bra med av-amningen, önskar dig fortsatt lycka till med det 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju så 😀 det har vi! Vi pratar verkligen om ALLT och kan skratta åt det tillsammans 😀 känner mig så otroligt älskad varje dag, kram <3 och tack fina du!

  2. Amanda

    Hej, jag vet att du skrivit det förr men hittar det inte, vars ifrån är krogen ni har till filtar?
    Tack för den bästa bloggen, du verkar vara en helt fantastisk person, så ödmjuk och genuin, alla borde vara mer som du så hade världen vart en bättre plats, kram!

  3. Sanna

    Vad var det ni skulle hitta på för något spännande nu i ett år framöver när ni väntar på att ert hus ska bli färdigt ? Blev så nyfiken. Se jag missat det eller ska du berätta det senare i bloggen.

    Tack för en inspirerande blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish