Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre saker:

– Nu har vi valt och spikat ALLT när det kommer till huset så snart får vi slutofferten och jag är lite nervös. Ska bli spännande att se vad vi landar på. Det känns skönt att vi har sålt lägenheten och vet exakt hur mycket vi får ut och kan lägga in i huset osv. Ett lugn la sig över både mig och F efter att vi hade skrivit på alla papper och fått ett datum att flytta ut. Vi kommer att sakna vår lägenhet så mycket men vi ser fram emot allt som komma skall istället. Och det är skönt att ha alla siffror svart på vitt.

– Jag har beställt massor med nytt smink och det känns härligt att få en liten uppfräschning i sminkväskan. Jag har bland annat beställt en ”lättare” foundation. Ska bli spännande att prova! Slank också ner lite nya läpprodukter och sådant i varukorgen så ser fram emot tills paketet landat här hemma. Ska visa er allt jag köpte snart!

– Jag längtar efter sol och sommar. Mitt humör är så beroende av vädret och jag märker verkligen att jag mår BRA direkt solen kikar fram. Jag kollar på gamla sommarbilder och även bilder från när vi varit utomlands och drömmer mig bort till värmen. Jag vet ju att det varit varmt på flera ställen längre ner i Sverige medan vi i Umeå mest har regn, slask och kyla, haha.. Är avis! 😉 Men snart så… Hoppas att tiden fram tills dess går hyfsat fort.

17888410_10212567178395769_879120995_n

Här var vi för bara några veckor sedan men det känns som en hel evighet sedan.. Haha =)

Kommentarer

  1. Livet som singel 20-åring med barnlängtan

    Åh jag är precis som du när det gäller vädret, mår som absolut bäst när det är varmt och himlen är blå. Och vad skönt att ni äntligen har bestämt allt, så fantastiskt coolt att ni faktiskt bygget ett eget hus från grunden! Det är min dröm också! Gör gärna en review på dina nya sminkfavoriter sen om du hittar några bland ditt nya smink, skulle vara kul att läsa. Glad påsk!

      1. E

        Du har ju dock byggt upp det så att man tror att det ska vara något jättestort. Du ber folk gissa på vad ni ska göra och säger att ni är såå spontana, sen nämner du inget mer om det på en vecka? Och säger hela tiden ”berättar snart”, trots att du redan vet vad det är så säger du ändå inget? Klart det byggs upp förväntningar.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Åh förstår! Tråkigt att du känner så! Det är absolut inget jättestort tycker jag och jag kommer att berätta när allt är spikat och tiden är inne. Kram kram på dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish