Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HOME INSPO

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar

Sitter och kikar runt på allt från tvättkorgar till tekannor, haha. Den där hängstolen som ni ser här nedan köpte vi faktiskt för typ fyra år sedan (!!) och redan då sa jag ”den ska jag hänga utomhus sedan när vi köper ett hus”, haha.. Hur sjukt!? Och om ett år så får jag äntligen hänga upp den någonstans. Frågan är ju bara var. Den har legat i förrådet sedan vi köpte den. Vi har även tvättkorgen längst ner till vänster på denna bild men jag är sugen på en ny. Svårt att hitta någon fin bara!

Kommentarer

  1. Nicole

    Hej! Jag undrar ifall du kan skriva hur du var som ungdom? Var du den skötsamma eller den populära? Vem var du? Rökte och drack du? Lite roligt att veta andra. Själv var jag den skötsamma som blev ihop med en kille och hamna i fel gäng. Från 100% närvaro till typ 30% närvaro. Och hur tänker du om Jason börjar röka och sådant? Såg några i tio årsåldern idag som försökte köpa cigg i en kiosk,som tur var han stenhård med åldern. Fruktansvärt,undra om föräldrarna vet om detta! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish