Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Allt bra med er? Vi mår bra och startar igång denna dag med ett pass på gymmet =) Känns som att vardagen verkligen har kommit igång bra denna vecka och att vi ligger i ”fas” eller vad man ska säga. Vet inte hur jag ska förklara men just den där känslan av att vi får ihop dagarna bra och att vi hinner med allt som ska hinnas med. Vi har flyt i dagarna helt enkelt! Ett träningspass per dag var, matlådor finns klara i kylen, Jason har bra ät och sovrutiner, jag hinner duscha och fixa mig, hundarna får bra promenader, vi hinner prata med varandra, umgås, F hinner plugga och jobba, jag hinner jobba och vara med Jason, han är med Jason när han kommer hem, vi gör middag ihop.. Ja, ni förstår kanske.. Allt känns bara sådär galet bra och vi får ihop det. Det är en bra känsla =)

Önskar er en fin dag, kram!

17496280_10212408964240514_2056452004_n

Älskar Jasons nya ”pyjamas”: Så himla fin och mysig och till bra pris. Köpt på H&M!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Finns för 79:- nu såg jag. Är ingen pyjamas så kika bland vanliga kläderna. Hittade inte länken nu, kram <3

  1. Madde

    Vad skönt att ha det så. Vi har det helt tvärtom. Total obalans. Jag drar typ hela lasset med sonen, lagar mat, städar, tvättar, medan mannen sitter på soffan. Är så trött. Suck

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish