Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysigaste

17505905_10212408961000433_2114892797_n17505687_10212408960920431_825399827_n

Att sitta ute i solen en stund är såå härligt! Umeå har haft så bra dagar just vädermässigt nu på senaste och det känner vi sådan tacksamhet för. Man blir så pigg när det är ljust ute. Utemöblerna ni ser är inte våra utan F har fått låna dom av sin chef för att vi skulle få till finare bilder på lägenheten när dom var här och fotade den. Så himla snällt att vi fick låna =) Längtar tills huset står klart och vi har snickrat ihop en altan. Köpa ordentliga möbler till den, en grill.. Åh, vilken dröm. Tänk sommaren 2018 – det kommer att vara livet sommar! Det känner jag på mig.

Kommentarer

  1. Frida

    Åh så mysigt! Jag har en fråga till dig =) när började Jason gå? Var han missnöjd innan han lärde sig? Min lilla kille blir snart ett år. Han reser sig och går emot möbler men släpper inte taget än. Han är sååå missnöjd.. han har i princip varit det sen han föddes.. för allt han vill men inte kan. Jag längtar faktiskt tills han lär sig gå. Jag jagar hellre ett barn som är nöjt än ett barn som sitter och är missnöjd dagarna IGENOM =( jobbigt för både honom och mig.. stor kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Strax efter året började han gå ordentligt. Innan det var det typ något steg här och där 🙂 <3 förstår dig! Men när det väl släpper så kommer han att gå som om han aldrig gjort annat. För Jason så gick det typ helt plötsligt över en dag. Galet det där! Han var inte missnöjd eftersom att han kunde krypa och sådär men han blev lite frustrerad ibland när han ville gå men inte riktigt fick till det <3 förstår att du är tungt, men det blir lättare sedan! Vilken supermamma du är. KRAM <3

  2. Ida

    ”Sommaren 2018”, jag känner med dig, jag och min sambo köper hus och renoverar det nu till sena hösten så vi har också den sommarn att se fram och längta till, ska bli sååå härligt att komma bort från vår lägenhet på 40 kvadrat och ha massa grillkvällar och bara njuta.
    Så kul att du delar med dig om allt med husbygget, får jättebra inspiration och idéer, så det tackar jag för 😊😊😘 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men underbart!! <3 vi kommer att få en underbar sommar då båda två 🙂 duktiga ni är som renoverar! Kram och tack!! Blir så glad <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish