Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Golvet med stort G

Igår satt vi och kikade runt efter husrelaterat då vi ska ta en del beslut innan helgens slut och F utbrast ”jag tror att jag har hittat golvet för oss!”. Jag kände mig rätt tveksam men efter att ha kollat ner i hans mobil snabbt så blev jag kär! HUR FINT? Detta blir det nog om vi inte hittar något ännu lite finare inom det närmsta.

Parkettgolv_Gentle_1_stav_Barlinek-2 Parkettgolv_Ask_Lemon_Sorbet_1_stav_Barlinek Parkettgolv_Gentle_1_stav_Barlinek-1

Parkettgolv_Gentle_1_stav_Barlinek Parkettgolv_Tender_1_stav_Barlinek Parkettgolv_Ek_Cappuccino_1_stav_Barlinek

Ljust men inte för ljust, levande och sååå snyggt! Älskar precis allt med detta golv =) Vad tycks?

Kommentarer

  1. Ida

    Hejsan. Förstår om du inte vill gå ut med vad golvet heter innan ni själva köpt det, jag har letat golv i flera veckor och föll pladask för detta och har letat efter just detta sen du bloggade om det men kan bara inte hitta, inte ens vår lokala golvaffär visste. Kan inte du snälla söta skicka ett mail lr PM på instagram till mig? Det skulle göra mig såå himla glad. Heter zidelia på instagram. Kram!

  2. Saga

    Hej! Wow så snyggt! Ser att många ställt samma fråga men vore guld att få reda på vart det kommer ifrån?😍

  3. Jennie

    Sluta leta när man hittar rätt. Du kommer alltid att hitta något finare och något bättre, oavsett hur länge du letar. Nu har ni hittat Det som känns bra i magen för båda två. Kör på det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish