Gabriella Joss Gabriella Joss
VÅRT DRÖMHUS 2017/2018

En liten ändring

Haha, gud så mycket husrelaterat det blir här på bloggen nu men det är så mycket som händer på den fronten nu och jag vill ju dela det med er. En liten ändring har skett på ett fönster och det vi har gjort är att fönstret har blivit lite bredare. Så blir det ännu snyggare både utifrån och inifrån helt enkelt! Vad tycks?

FÖRE: 

Skärmavbild 2017-03-21 kl. 17.28.00

EFTER:

Skärmavbild 2017-03-24 kl. 22.23.25

Ser ni skillnaden? Det är fönstret på baksidan längst ner till höger som vi har ändrat lite =)

Kommentarer

  1. Eva ( familjenoinredning på instagram)

    Mkt bättre, fiiiint 😍 en sak jag dock gärna har i mitt dröm hus är en hel glasad vägg från golv till tak, (tex från vardagsrum lr badrum (med snygga gardiner man drar för) förutom det så är ert hus perfekt enligt mitt tycke men ni har nog tänkt på allt o lite till o för er kommer ju detta bli så så bra, tack för en inspirerande blogg 😘 förresten vad glad ja blev när jag såg era ändringar blir såååå snyggt med grått i kök o ljus bänkskiva m.m 😍🤗

  2. Emma

    Vet du vad. Varit inne här förut,har också småbarn nu, en 1åring o en 2,5 åring. Och är så sjukt imponerat över hur engagerad du är och verkligen svarar o visar omtanke om folk som kommenterar.
    Ja tycker ibland bara de är hopplöst o knappa ihop ett sms när barnen röjer…må Gott!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh så glad jag blir! TACK fina du <3 jaa, jag sitter på kvällarna när han sover och snabbar på med allt för att hinna 😉 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish