Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vem är jag?

– Jag är fortfarande mörkrädd.. Försöker att träna bort det men det går på något vis inte. Kan få nära till tårar när det är mörkt och jag är ensam. Skäms för det men det är sanningen.

– Jag gillar inte alkohol. Ska jag köpa en drink så vill jag hellre ha en alkoholfri. Jag tycker att det mesta med alkohol smakar ganska illa. Föredrar ett alkoholfritt vin från ICA alla dagar i veckan än ett vin från systemet.

– Jag noppar ögonbrynen varje dag! Finns alltid ett eller flera strån att rycka.

– Jag hatar stök och smuts! Städar och plockar i princip hela tiden och det är inget som jag tycker är minsta jobbigt.

– Jag har i princip alltid slut på minne på både mobilen och min dator.

– Jag vill alltid vara brun men hatar både spraytan och BUS. Har så dåliga erfarenheter av det!

– Jag hade en ganska lång period i mitt liv där jag knappt ville umgås med några vänner eller någon annan än F. Var så himla nykär och ville bara, bara, bara vara med honom. Det var ömsesidigt som tur var!

– Jag älskar murgrönor! Vet inte varför men jag har någon speciell kärlek till dom. Och kaktusar med för den delen.

– Jag har åldersnoja ganska ofta trots att jag är 21 år gammal. Får påminna mig själv nästan dagligen om hur gammal (UNG!?) jag faktiskt är.. Tror att jag är minst 30. Vet inte varför. Jag har alltid haft lite bråttom genom allt i livet på både gott och ont. Har försökt bromsa mig själv flera gånger men det är sådan jag är. Det är jag helt enkelt och om jag inte får pusha framåt så mår jag inte bra. Jag njuter av nuet hela tiden också bör tilläggas. Är iallafall sjukt stolt över mig själv och allt jag har idag. Kan klappa mig på axeln då det är jag och bara jag som byggt upp mitt liv med i princip noll hjälp från någon annan (förutom min käre make då såklart).

– När jag blir stressad så blir jag lättirriterad och arg för allt och ingenting. Och stressad är jag tyvärr ganska ofta som ni kanske vet. Så det är något jag måste jobba på och jobbar på dagligen.

– Dom flesta brukar ju gilla att se på barnfilmer och framförallt Disneyfilmer även i vuxen ålder men jag tycker att det är skittråkigt. I och för sig så klarar jag aldrig av att se en hel film. Slutar alltid med att jag blir för uttråkad och skrollar igenom instagram, börjar städa, målar tånaglarna eller vad som helst, hehe.

– Jag har lätt att snöa in mig på en viss mat för att sedan äta den om och om igen tills jag blir spyless på den istället. Och så går dessa maträtter lite fram och tillbaka i perioder. Kommer ihåg när jag var gravid och var sugen på sojakorv med pasta och ketchup KONSTANT under en period. Är fortfarande ärrad av det beroendet idag och får en kväljning av tanken på sojakorv..

– Jag har haft en önskan om att få tandställning hela mitt liv men har haft för raka tänder för att få det. Nu har jag ställt mig i kö för att få det i vuxen ålder och bekosta det själv men har ännu inte hört något från tandläkaren. Lika bra kanske! Har redan tillräckligt med utgifter nu när vi bygger hus och sådär.. Skulle aldrig le med tänderna på bild! Är så obekväm med det så det är inte klokt. Trivs inte alls med det och allt på grund av en sne hörntand. Tråkigt men sant.

17354895_10212334015886852_513488957_n 17361128_10212334015926853_627352657_n

Jag och min fina Tovis i Gran Can (i form av snapchathundar) =)

Kommentarer

  1. ivana

    hej Gabriela,

    jag är precis som du. Hatar stök och smuts. Hjärnan och kroppen kan inte vila oavsett hur trött man är och man försöker hinna med så mycket som möjligt hela tiden för att få undan allt och få mycket gjort. Handla, städa, skriva to do listor, skriva matlistor etc och samtidigt vara närvarande för familjen.
    Nu har jag börjat med en träning ”mind training” där man lär sig att njuta av stunden, sluta multitaska för det har negativ inverkan på allt och man får inte mycket gjort. allt detta resulterar i att man är stressad för det är typ omöjliga mål man sätter upp och det påverkar hela familjen.
    Vet inte hur man som privat person kan gå den men kan starkt rekommendera boken ”One second ahead” som också innehålller praktiska övningar.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad kul att vi är så lika, haha 😉 🙂 <3 tack för att du delade med dig. Ska helt klart kolla på det! Tack för tipset 🙂 tror att det hade varit perfekt för mig, kram <3

  2. Anna

    Har också sneda tänder men fick inte tandställning som barn. nu stör det mig inte alls. läste någonstans att sneda tänder ger ett snällt intryck, man ser alltså ut att vara en snäll och god person med det 😀 och det intrycket gillar jag på något sätt <3

  3. Amanda

    Jag är också mörkrädd hehe, men bara då jag är ensam 🙂 Jag gillar inte heller alkohol och jag gillar ordning och reda haha 🙂

  4. Ida V

    Jag är också mörkrädd. Skönt att höra att en inte är ensam om det! Jag trodde att det skulle gå över när jag fick barn, men icket…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish