Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

Hur mår ni? Vi mår okej! Jag känner mig fortfarande förkyld och det är som att förkylningen kommit tillbaka rejält efter att ha hållit sig borta ett par dagar. Ska vila hela dagen idag och mysa med min lilla kille. F jobbar i vanlig ordning och ikväll blir det bara soffmys och god mat. Gårdagens spenderades till köksplanering, val av golv, kakel, klinkers, bänkskiva.. ALLT! Så himla roligt! Var en fullspäckad dag helt enkelt. Det gäller att passa på när F var ledig sådär mitt i veckan. Och så träffade vi vår mäklare! Ska bli så spännande att sälja lägenheten. I mitten av nästa vecka kommer den att komma upp på hemnet så håll utkik om ni är intresserade. Hoppas att vi får iväg den till ett bra pris och om inte så håller vi på den lite längre. Men vi både hoppas och tror på det bästa =)

Stor kram och ha en härlig dag!

17439759_10212378180670944_2056704244_n

Såhär fin blev jag i håret sist jag var hos min fina frisör Amanda! Hon är så duktig! Visst blev färgerna bra!? Nu känner jag mig fin igen efter att ha haft världens gulaste och torraste hår efter utlandsresan.

17439466_10212370376395842_310253505_n

En enkel outfit =)

17410316_10212370376435843_1312072_n

Man får alltid såå gott kaffe och fika hos min frisör! Älskar!

Kommentarer

  1. Sally

    Hej Gabbi! Superbra blogg 🙂 jag undrar hur du lyckas se ”brun” och fräsch ut jämt? Brukar du sola solarium eller kör du BUS? Nu vet jag att su varit utomlands precis men annars då? Jag har en bebis på 10 månader och jag sover dåligt oftast och ser alltid så blek och trött ut. Behöver SOL men det dröjer ett tag till 😕
    Kram

  2. Rebecka

    Passar inte in här, men jag vill försöka få ut detta till så många som möjligt. Det finns en hemsida som kallas för ”Om hälsa” där någon har skrivit om biverkningarna av abort. Denna ”fakta” är helt felaktig och jag skulle uppskatta om fler kunde anmäla så den tas bort. Jag tänker på alla tjejer och kvinnor som är i situationen där abort kan bli aktuellt.

    Om man går in och läser på sidan står det bland annat att ”Studier har visat att kvinnor som har haft en abort av någon av ovanstående regler kan vara i riskzonen för att ha ett för tidigt fött barn, i framtiden, vilket också kan leda till att barnet utvecklas, andningsproblem och cerebral pares tarmen, hjärnan och villkor. En annan studie fann ett samband mellan abort och bröstcancer hos kvinnor som har gjort abort hade 50% högre risk att utveckla bröstcancer”

    Jag förstår att man bör kunna källkritik innan man ger sig ut och letar information på nätet om sådant här men för alla tjejer och kvinnor som inte har det kan detta vara förödande.

    Jag vill uppmana alla att gå in här: http://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/

    och anmälda den här hemsidan: http://omhalsa.info/kvinnors-halsa/biverkningar-av-abort.php

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish