Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens planer

God morgon vänner!

Idag är jag lite extra glad för F är ledig. Så härligt för både mig och Jason! Dagens planer ser ut såhär:

– Nu på morgonen kommer en mäklare hit. Vi ska prata om försäljningen av lägenheten och mest troligt så ska vi sälja ganska snart.

– Efter lunch ska vi iväg och bestämma lite köksgrejer. Kika på bänkskivor, skåpluckor och annat kul.

– Igår råkade jag smälla sönder ett av våra glas och ganska precis efteråt smäller även Jason ett av dom i marken. Så idag ska jag inhandla två nya glas. Hatar när det saknas saker bland glasen och porslinet.

– Vi ska vlogga! Har filmat lite utomlands med men det var på tok för lite för att bli en hel video. Så klipper in det i dagens vlogg tänker jag =) Så får ni se små snuttar därifrån iallafall. En videoblogg ikväll kan ni iallafall förvänta er på kanalen.

– Hämta ut paket! Vi har ett paket att hämta och jag har ingen aning om vad det kan vara. Spännande!

– Åka förbi två olika hus och jämföra entrétaken. Vi har ju redan bestämt oss för hur vi vill ha det men vill ändå dubbelkolla på två som vi velat mellan för att ta det slutgiltiga beslutet.

Utöver dessa saker så ska vi bara njuta och vila tillsammans. Mysa i soffan och äta gott. Älskar när man får lite helg och familjetid mitt i veckan. Stor kram på er fina! Ha en härlig dag!

17439842_10212369902904005_813289921_n 17351179_10212369903024008_39584451_n

Kolla vilket härligt bud vi fick igår!? =) Sååå mumsigt! Jason skulle genast vara där med sina små fingrar och han fick faktiskt smaka en godis. Vi köper ju typ aldrig sådant här godis men ibland kan det vara gott.

Kommentarer

  1. Fyrbarnsmamma

    Fast lite komiskt att de skickar massa gelatinsorter också till er, för jag gissar att ni inte äter det.

      1. Fyrbarnsmamma

        Jag hoppas att du inte tog det som kritik då. Jag tänkte mer på att du skriver mycket om vegankost, som företag hade jag valt att skicka veganskt godis då. Givetvis behöver man inte äta gelatinfritt för att man inte äter kött 🙂

  2. Miriam

    Hur pass mycket pratar Jason nu? Vilka ord kan han? Har han fått ihop någon mening än? Anser du att resan utvecklat honom något, så du märker skillnad på honom nu än innan? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Inga meningar 🙂 mest mamma, pappa, tack, titta, tutte, nej 🙂 nja, inte direkt när det kommer till språket! Lite kanske, kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish