Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Velvet

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Alltså jag älskar denna sammetstrend som finns just nu! Tycker att det är så jäkla snyggt på allt från kläder till möbler och inredningsdetaljer. Älskar gardinerna här nedan! Och mattan! Känns som ett måste till huset sen. Tänk i sovrummet, så fint!

Och denna body klickade jag hem igår! Längtar tills den landar i brevlådan och tänkte bära den ihop med ett par högmidjade byxor! =)

133487-0001_4

Denna hittar ni här! (klick!)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Pernilla

    Ååh älskar verkligen den där bodyn. Själv har jag den i taupe och blir nu otroligt sugen på att klicka hem den vita också. Förstå hyr snygg du kommer vara i den när du har fått en bränna<3 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, den är toksnygg! 🙂 <3 förstår det! JAA, ellerhur!! Längtar efter att få lite färg 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish